
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
ZELENINOVÉ JEDLÁ |
Tamara H. (Taminnka) ID 6532 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) Bazalkovo-špenátové kolačiky[ recept č. 2063 zo dňa 25.8.2007 ] ![]() POTREBNÉ PRÍSADY • 3PL olivového oleja • 1 cibuľa posekaná na drobno • 3 strúčiky cesnaku, posekaného • 1 balíčku lístkového cesta • 250g mrazeného špenátu • 5 PL bazalkových lístkov • 1 balíček jemného tvarohu • čerstvo pomleté čierne korenie • 1ČL posekaného rozmarínu • 1 malá čili paprička bez semien • soľ POSTUP PRÍPRAVY Rozpálime olej, pridáme cibuľku a cesnak, špenát, bazalku, rozmarím, korenie, posekanú papričku a tvaroh, premiešame a krátko povaríme. Ak omáčka nie je dosť husá na plnenie koláčikov, prisypeme strúhanku. Rozvaľkáme cesto a nakrájame ho na štvorce 12x12 cm. Na kraj dáme za lyžičku pasty. Okraje cesta natrieme pierkom namočeným vo vode, preložíme a ukladáme na pomastený plech. Môžeme potrieť rozšľahaným vajíčkom. Pečieme do zlatohneda pri 200oC. Podávame k vínu teplé, alebo studené. |