končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže 1 | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
OVOCIE |
Jarmila P. (jatea) ID 106659 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci) Presladené ovocie[ recept č. 20318 zo dňa 20.11.2009 ] POTREBNÉ PRÍSADY ovocie podľa chuti - ja som mala čerešne, višne, hrušky a brusnice - , cukor, voda POSTUP PRÍPRAVY Čerešne a višne odkôstkujeme, z hrušiek som vykrojila jadrovník a pokrájala na kocky asi 2 x 2 cm, a z brusníc som len odstránila stopky a lístky. Vložíme do nádoby (každé ovocie zvlášť) a zalejeme horúcim sirupom v pomere 1 l vody a 2 kg cukru. Prikryjeme buď utierkou alebo servítkou. Na druhý deň sirup zlejeme, prevaríme a znovu zalejeme ovocie. Opakujeme 10 - 12 x. Potom ovocie znovu scedíme cez sitko, necháme dobre odkvapkať a vysypeme na dosku. Necháme niekoľko dní zaschnúť. Potom obalíme v jemnom kryštálovom cukre a znovu dáme na dosku zaschnúť. Presušené ovocie dáme do pohárov, prikryjeme celofánom, na ktorý urobíme niekoľko dier väčšou ihlou a odložíme. Toto ovocie používam do koláčov miesto kandizovaného ovocia. OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI |
Iveta S. (yvett) ID 11052 (20.11.2009, 20:16) | |
už aj odkladám receptík, isto sa zíde, vrelá vďaka | |
ODPOVEDAŤ |
andrea o. (hillary) ID 61659 (20.11.2009, 20:14) | |
Ďakujem už viem čo urobím z hruškami čo mi ležia v košíku a smutne čakajú na svoj čas | |
ODPOVEDAŤ |
Jarmila P. (jatea) ID 106659 (20.11.2009, 20:24) | ||
Som rada, ak som pomohla. Ja takéto ovocie okrem toho, že ho dávam do koláčov aj jem miesto cukríkov | ||
ODPOVEDAŤ |
Irena W. (irmuska) ID 105511 (20.11.2009, 19:25) |
super |
ODPOVEDAŤ |