
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
OVOCIE |
Jarmila P. (jatea) ID 106659 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci) Presladené ovocie[ recept č. 20318 zo dňa 20.11.2009 ] ![]() POTREBNÉ PRÍSADY ovocie podľa chuti - ja som mala čerešne, višne, hrušky a brusnice - , cukor, voda POSTUP PRÍPRAVY Čerešne a višne odkôstkujeme, z hrušiek som vykrojila jadrovník a pokrájala na kocky asi 2 x 2 cm, a z brusníc som len odstránila stopky a lístky. Vložíme do nádoby (každé ovocie zvlášť) a zalejeme horúcim sirupom v pomere 1 l vody a 2 kg cukru. Prikryjeme buď utierkou alebo servítkou. Na druhý deň sirup zlejeme, prevaríme a znovu zalejeme ovocie. Opakujeme 10 - 12 x. Potom ovocie znovu scedíme cez sitko, necháme dobre odkvapkať a vysypeme na dosku. Necháme niekoľko dní zaschnúť. Potom obalíme v jemnom kryštálovom cukre a znovu dáme na dosku zaschnúť. Presušené ovocie dáme do pohárov, prikryjeme celofánom, na ktorý urobíme niekoľko dier väčšou ihlou a odložíme. Toto ovocie používam do koláčov miesto kandizovaného ovocia. OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ![]() hrušky OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI |
![]() | Iveta S. (yvett) ID 11052 (20.11.2009, 20:16) |
už aj odkladám receptík, isto sa zíde, vrelá vďaka ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | andrea o. (hillary) ID 61659 (20.11.2009, 20:14) |
Ďakujem ![]() ![]() |
|
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | ![]() | Jarmila P. (jatea) ID 106659 (20.11.2009, 20:24) |
Som rada, ak som pomohla. Ja takéto ovocie okrem toho, že ho dávam do koláčov aj jem miesto cukríkov ![]() ![]() ![]() |
||
ODPOVEDAŤnahlásiť |
Irena W. (irmuska) ID 105511 (20.11.2009, 19:25) |
super ![]() ![]() ![]() |
ODPOVEDAŤnahlásiť |