
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY |
Marta G. (Egreska) ID 53992 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 13 návštěvníkov) Teplý zemiakový šalát[ recept č. 20268 zo dňa 19.11.2009 ] ![]() POTREBNÉ PRÍSADY Zemiaky uvarene v šupke,cibula,kysle uhorky,horčica,sol,cukor,korenie,olej,citronova štava,petrž.vnat,šalatove korenie (nemusí byt) POSTUP PRÍPRAVY Ešte teple zemiaky nakrajame na kolieska a dame do misy,pridame nakrajanu cibulu a uhorky (krajam na uhrkovom struhadle na jemno)V druhej miske si vymiešame dresing z oleja,citron.štavy,horčice,soli,korenia a cukru.Tesne pred podavanim ho zriedime troškou vriacej vody a vylejeme na zemiaky.Pridame vnat a dobre premiešame.Hodi sa k rybam ale aj k pečenemu masu. |
![]() | Zlatica K. (kelka23) ID 44449 (22.11.2009, 19:28) |
Ahoj. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
ODPOVEDAŤnahlásiť |