
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Katarina D. (kacenka78) ID 10237 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 8 návštěvníkov) Šarišský Guľáš - vhodné aj na bielkovinový deň počas 90-dňovky[ recept č. 2016 zo dňa 21.8.2007 ] POTREBNÉ PRÍSADY 1,5 kg bravčového mäsa (mäsko môže byť aj iné), 1 veľká cibuľa, 2-3 strúčiky cesnaku, 3 lyžice kečupu, 1 lyžica worčestrovskej omáčky, 1 veľké lečo (bez šťavy, my dnes dáme čerstvú zeleninu), 1 plechovka šampiňónov, olej, čierne korenie, rasca, červená paprika, chilli, majoránka a soľ. POSTUP PRÍPRAVY Mäso pokrájame na rezance a opečieme na oleji. Preložíme do hrnca, v ktorom sme na oleji opražili cibuľku s paprikou. Mäso okoreníme, osolíme, pridáme kčeup a podusíme. Nakoniec pridáme worčestr.omáčku, lečo, šampiňóny, majoránku a cesnak. A k tomu kusok celozrnného chlebíka..:-) |