. .. .. .. .. .. .
. .

Mamkin kysnuty zavin (buchty) - vynikajuci ***** - RECEPT 20140

NÁZOV
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY

MÚČNIKY, POHÁRE

ID 61360 | zobrazit další recepty

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 53 návštěvníkov)


Mamkin kysnuty zavin (buchty) - vynikajuci *****


[ recept č. 20140 zo dňa  ]


Mamkin kysnuty zavin (buchty) - vynikajuci *****


POTREBNÉ PRÍSADY

1 kg polohrubej muky * 0,5 l mlieka * 3 vajicka * 3 dl oleja * 2 drozdia (mamka dava vzdy susene,ale pozor,aby sta mali to,co je na 1kg muky) * 1 prasok do peciva * 4 PL cukru * 1 CL soli ***********************************Mam pocit,ze je to podobne cesto ako na pudingos, ale davam recept aj tak, mne tento zavin nenormalne chutil, bol jemny a makky, skoro ako zakusok :o)

POSTUP PRÍPRAVY

Vsetky suroviny zamiesit a hned plnit zaviny alebo buchty. Po naplneni nechat kysnut 1 hod., potriet rozslahanym vajickom a piect ako klasicky peciete kysnute cesto (cca 180 stupnov, podla rury) do zlatohneda. A este poznamka na zaver, uskladnovat zakryte,aby sa zaviny zbytocne nesusili. U nas zavin nocoval pod cistou utierkou a prikryty miskou a rano bol neskutocny.... makky,stavnaty,no pohadka :o)
na obr. makovy,orechovy a skoricovy :o) aby ste si nemysleli,ze ten chudacik vpredu je len taky suchar suchy bez plnky,je skoricovy a vyborny :-p
<< Trasená torta | Mamkin kysnuty zavin (buchty) - vynikajuci ***** | Biele srdce >>
nahlásiť
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkom: 26 (zobrazuje sa 1-20)1, 2 ďalšie >>
Emilia B. (Milunecka) ID 326436 (27.3.2017, 13:31)
Vydaril sa (Y)
Dakujem
ODPOVEDAŤnahlásiť
Soňa T. (rexo) ID 108927 (16.5.2014, 22:40)
|:o) |:o) |:o) |:o) |:o) |:o) (F) (F) (F) (F) (F)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Silvia T. (smuuk043) ID 276005 (16.5.2014, 14:12)
akurát na ňom pracujem :) len ženy, chcela by som vidieť vás, ked hned po vymiešaní robíte buchty :) lebo ja som vymiesila,a z toho by som sotva niečo vyvaľkala, alebo vytvarovala :) takže najprv dávam kysnuť a potom uvidíme :)teším sa už!
ODPOVEDAŤnahlásiť
Silvia T. (smuuk043) ID 276005 (16.5.2014, 16:51)
Takže robila som aj záviny aj pár buchtičiek, a doma strašne chválili :) cesto že vynikajúce :) Hm,mám to asi len hodinu a tretina z každého je fuč :)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Janik G. (janicekBJ) ID 61360 (16.5.2014, 17:00)
,-) tak to sa veľmi tešíííím. už som ti išla radiť, že keď budeš mať priveľa,kľudne môžeš zamraziť. ale asi nebude čo. Prenocované v zatvorenej dóze alebo sáčku budú koláče aj zajtra výborné. Viac dní sa u nás nikdy nedožili, ale verím, že aj na tretí by boli dobré, hlavne plnené makom alebo orechami (L)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Janik G. (janicekBJ) ID 61360 (16.5.2014, 14:22)
kludne daj najprv vykysnut. my z toho cesta robime hlavne zaviny a tie sa lepsie stacaju,ked je cesto nevykysnute. akurat nedavno som piekla http://varecha.pravda.sk/recepty/najlepsi-kysnuty-zavin/51449-recept.html :-p
verim, ze sa ti buchty podaria a hlavne,ze budu chutit. urcite daj potom vediet (L)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Silvia T. (smuuk043) ID 276005 (16.5.2014, 14:32)
teraz si ma dostala :))) chcela som urobiť polovičnú porciu ale nejako som si nebola istá ,ako to rozpočítať, kedže kysnuté moc nerobím :) no nič to :) už som zvedavá na to, a dám vedieť, ked to bude hotové :)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Halina M. (anilah) ID 93483 (21.2.2014, 19:59)
(Y)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Monika Š. (vomo) ID 57256 (21.2.2014, 16:36)
dnes som piekla záviny aj buchty a jedným slovom vynikajúci, od dnes už iné cesto ani nebudem robiť (Y) (Y) (clamp),
ODPOVEDAŤnahlásiť
Janik G. (janicekBJ) ID 61360 (22.2.2014, 15:18)
ooo, to ma veľmi teší :-) tak nech sa vždy vydarí a chutí (L)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Denisa S. (deni9) ID 10034, mimibazar.sk/deni9 (7.11.2013, 14:41)
(Y) (Y) (Y) tak toto je nenormalne dobry zavin (jidlo), vcera som ho robila, u nas teda len kakaovy, ale mal velky uspech dokonca aj dnes doobeda ked prisla navsteva tak si nemohli vynachvalit! (clamp)
Odporucam vyskusat, ja uz od dnes iny nerobim :-p :-p :-p :-p
ODPOVEDAŤnahlásiť
Janik G. (janicekBJ) ID 61360 (7.11.2013, 19:33)
Deniska, dakujem velmi pekne za taku milu spravu. som naozaj rada, ze zaviny sa podarili a hlavne,ze chutilo (L)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Stanislava H. (stanka264) ID 216341 (18.10.2013, 21:29)
(Y)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Janik G. (janicekBJ) ID 61360 (23.10.2013, 13:29)
(L)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Katarína B. (mattyllda) ID 229565 (19.1.2012, 21:48)
tiez som tento recept vyskusala a konstatujem :) ze je cesto dobre aj po niekolkych dnoch. robila som polovicnu davku a dala som 1 kocku cerstveho drozdia. veeeelmi chvalim, ze sa s cestom neuveritelne dobre robi, valka a tak, nic sa nelepi, super (Y) mozno by sa cesto dalo pouzit aj na pizzu, co myslite?
ODPOVEDAŤnahlásiť
Janik G. (janicekBJ) ID 61360 (20.1.2012, 13:47)
mne by sa na pizzu nehodilo, mam rada pizzu tenucku, nie kolacovu, ale kto ako rad. ale skor nie.
ked uz na slano, viem si z toho cesta predstavit pizza rozky alebo zavin plneny slanou plnkou, prip. cesto na plech a potriet bryndzovou plnkou a pod.
kazdopadne, som rada, ze chuti (L)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Katarína B. (mattyllda) ID 229565 (22.1.2012, 22:20)
aj to su dobre tipy (jidlo)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Zuzana D. (avanka) ID 14337 (19.1.2012, 22:27)
Katka, podla mna je na pizzu prilis kolacove :-$
ODPOVEDAŤnahlásiť
Anna J. (andula098) ID 73898 (21.11.2011, 19:47)
mňam ,-) ,-) ,-) ,-) ,-) niekedy vyskúšam (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Janik G. (janicekBJ) ID 61360 (22.11.2011, 9:08)
(L) tak verim,ze sa vydari a budes spokojna
ODPOVEDAŤnahlásiť
Mária H. (moflika) ID 65735 (21.11.2011, 15:10)
(clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (Y) (Y) (Y) (Y)Vynikajúci koláčik,všetkým chutil.Ja som ho robila z čerstvého droždia,lebo so sušeným skúsenosti nemám a vydaril sa úúúplne super.Najprv som ho nechala kysnúť hodinu a až potom som plnila cesto. (sampus)Odteraz robím len takéto cesto,je jemné,nadýchané,no proste super.
ODPOVEDAŤnahlásiť
Janik G. (janicekBJ) ID 61360 (21.11.2011, 19:19)
(L) som rada,ze sa vydarilo. a ci sa necha kysnut pred alebo po naplneni, asi ako sa komu viac pozdava. hlavne,ze sa podari a chuti :-$ (L)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Lenka Š. (skorominapis) ID 117846 (3.11.2011, 17:13)
Aj ja sa pridávam ku všetkým spokojným gazdinkám, ktoré tento recept nesklamal. Ja idem tým štýlom, že skúšam, až kým neprídem k tomu pravému orechovému. A poviem Vám, toto cestíčko je neskutočné!!! Odporúčam ďalej všetkým známym, proste doteraz zatiaľ nemá konkurenciu. Aj ja robím dlho dlho už len so sušeným droždím a zatiaľ bezproblémov. Pri tomto receptíku zostávam a aj teraz idem asi zamiesiť, lebo naposledy sa tak rýchlo zjedli, že manžel frfľal, že ho bolo málo!!! Ďakujem krásne, Lenka
ODPOVEDAŤnahlásiť
Janik G. (janicekBJ) ID 61360 (4.11.2011, 15:13)
Lenka, velmi ma tesi, ze sa recept pozdava (L) dakujem za mily komentar. tiez skusam vela novych receptov,ale ked natrafim na ten, pre nas, najlepsi, ostavam pri nom, resp. sa k nemu vzdy vraciam :-$ a pokial ma rodinka rada kysnute, odporucam vyskusat aj tieto sisky (langose) http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=31094&user=61360, tiez je to recept od mamky a nedam nanho dopustit (L)
ODPOVEDAŤnahlásiť
viki t. (susinka200) ID 41722 (23.4.2011, 10:34)
toto je cesto na najlepsi zavin aky som kedy jedla...
od kedy som ho objavila stale ho peciem a nikdy ma nesklamal ..kolacik je velmi dlho makky ..naozaj super...!
akurat si davam kolacik do nevyhriatej truby a preciem o trochu dlhsie..tak mi nikdy nepraskne :-) (clamp) (clamp) (clamp) (Y)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Janik G. (janicekBJ) ID 61360 (23.4.2011, 12:22)
(Y) to som rada, viki, ze sa receptik ujal (L)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Michaela K. (akira13) ID 28932, mimibazar.sk/akira13 (upravené 18.8.2010, 13:20)
Výýýýýýýýýýbornééééééééééé |:o) |:o) |:o) |:o) (L) (L) (L) (L) (L) (L) A ozaj- aby to bolo kompletné- robila som cesto v pekárni a z čerstvého draždia- teda dvoch :-) Vyšli z toho 3 záviny cez celý veľký plech a ešte jeden plech slaných šunkovo - tofu rohlíkov (ozajstné veľké pečivá :-D ) a bolo ich 12 :-D :-D Nechala som cesto klasicky kysnúť- najskôr po sklo na pekárni a potom ďalej rástlo ako hrnečku vař :-D
Dnes budú čoko buchty, iba z 500g múky a jedného lastovičkového droždia :-)
A ešte- každý ohromne chválil, babka niekoľkokrát zopakovala, že cesto je ako zákusok :-)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Janik G. (janicekBJ) ID 61360 (13.8.2010, 13:54)
(L) dakujeme
ODPOVEDAŤnahlásiť
Jana P. (janie) ID 2934, mimibazar.sk/janie (12.5.2010, 14:50)
Ďakujem, ďakujem, ďakujeeeeeem |:o) |:o) |:o) dlho som hľadala recept na ozaj dobré buchtičky a konečne som ho našla, sú dokonalé, mäkkulinké ako vatička, no božské ^o) ^o) ^o)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Janik G. (janicekBJ) ID 61360 (12.5.2010, 18:38)
,-) za malo, Januska, som rada,ze si vyskusala prave tento recept a este radsej,ze si tak spokojna :-p (L)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Aneta C. (Anet_007) ID 67403, mimibazar.sk/anet-007 (3.2.2010, 19:42)
(zajic) (zajic) (zajic) (zajic) (zajic) (zajic) (zajic) (zajic) (zajic)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Janik G. (janicekBJ) ID 61360 (4.2.2010, 11:00)
presne tak (zajic) ;-)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Zuzana D. (avanka) ID 14337 (14.1.2010, 21:39)
Janiku, vcera som znova robila rohlicky z tohoto cesta, aj slane aj orechove a preto som dala do cesta len 1 PL cukru, namiesto 4 a cesto som nechala kysnut asi hodinu.....potom spracovat obvyklym sposobom a musim povedat, ze rohlicky boli este lepsie ako ked sa robili hned po spracovani cesta :-$ :-$
Manzel ich niesol do prace, lebo bolo Rastika a dnes som posielala recept, vraj boli neskutocne (L) (L) (clamp)
dakujem mamke za skvely recept a tebe za to, ze si ho sem vlozila (clamp) (clamp)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Janik G. (janicekBJ) ID 61360 (14.1.2010, 23:58)
(Y) Zuzi,som rada,ze sa ti recept osvedcil. tiez sa chystam na orechovnik. s tym kysnutim dobre vediet, takze ked budem mat cas,necham kysnut, ked nie tak nenecham (Y)
mamke odkazem, bude rada (L)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Tibor B. (kurator) ID 131699 (9.1.2010, 22:32)
ahoj ja sa chcem spytat ci cesto nepraskne pri peceni,dik
ODPOVEDAŤnahlásiť
Janik G. (janicekBJ) ID 61360 (9.1.2010, 22:57)
*-) tak to naozaj neviem povedat,konkretne toto bolo robene ako ponadrezovany veniec,takze fakt netusim.
ODPOVEDAŤnahlásiť
Jana G. (sokolka) ID 66132 (9.1.2010, 21:03)
Janíček, robila som dnes ten tvoj závin a už mi z neho nič neostalo, taký bol fajnovýýýýýýýýýý. Ďakujem za inšpiráciu .Máš skvelé receptíky!!!! (L) (L) (L)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Janik G. (janicekBJ) ID 61360 (9.1.2010, 21:10)
jej,ty si zlata, dakujem krasne, Janulka :-$ som rada,ze sa zaviny podarili (L) mozem sa opytat,pouzila si cerstve alebo susene drozdie?
ODPOVEDAŤnahlásiť
Jana G. (sokolka) ID 66132 (10.1.2010, 9:30)
Prepáč, Janik. Píšem Ti až dnes, včera som sa už nedostala k pc.
Použila som sušené droždie na Tvoju radu a dobre som urobila.
Peknú nedeľu Ti želámmmmm. (F) (F) (F)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Janik G. (janicekBJ) ID 61360 (10.1.2010, 9:54)
nevadi, len ma zaujimalo,ci niekto skusal s cerstvym drozdim ;-) aj tebe krasnu nedelu (L)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Slavka H. (Archaa) ID 84161 (10.1.2010, 13:06)
:-) :-)No janik mna si sa nepytala ale zaujima ta to,tak ja som pouzila cele cerstve drozdie :-$ :-$a je to supeeer,tak neviem,nabuduce vyskusam s instantnym,uvidime aky rozdiel to urobi :-) :-). (L)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Janik G. (janicekBJ) ID 61360 (10.1.2010, 13:21)
;-) chcela som sa opytat aj teba,len sme bezali na nakup,lebo este nemame obed ;-)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Monika Š. (moniqueR) ID 105322, mimibazar.sk/moniquer (10.1.2010, 13:10)
Dovolím si i ja sem napísať ohľadom kvasníc :-) Ja som párkrát skúšala so sušenými a nikdy mi cesto nenakyslo :-( takže odvtedy už len čerstvé a čo mám i ja cesto na buchty alebo záviny, podobné ako Janík, tak mi vždy vyjde super (radost)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Janik G. (janicekBJ) ID 61360 (10.1.2010, 16:23)
vidis,ja som skor mala problemy s cerstvym..asi nie vzdy bolo naozaj cerstve a nevykyslo. pri tych susenych je hlavne dat pozor na kolko muky je 1 sacok,lebo su take na 0,5kg a take na 1kg. mozno tam bol problem. prip.znacka,ale to "lastovickove" u nas nikdy nesklamalo (L)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Emilia D. (filmuska) ID 25200 (10.1.2010, 16:46)
tak tak lastovicka je super... mne fungovalo dokonca aj po datume spotreby ;-) ;-) ;-) nasla som jeden zabudnuty sacok co mal byt spotrebovany este v oktobri a na vianoce som s nim piekla a mala som super nakysnute cesto... ja uz ine susene drozdie ani nekupujem (Y) (Y) (Y)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Janik G. (janicekBJ) ID 61360 (10.1.2010, 16:58)
no dokonca ;-) aj ja som dala na mamkinu radu a kupujem lastovicky. aj ked nie vzdy maju.
aj som si zvykla na cerstve drozdie,len ma obcas naserka,ked sa "nevie chovat" :-D
ODPOVEDAŤnahlásiť
Zuzana D. (avanka) ID 14337 (9.1.2010, 20:47)
Janik, len si overujem ;-) ;-)2 kocky cerstvych kvasnic tam idu? zajtra sa chystam na tieto zaviny :-) :-)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Janik G. (janicekBJ) ID 61360 (9.1.2010, 20:50)
ano zuzka, 2 kocky,ale mamka robi vzdy so susenym, takym tym,co je na 1kg muky 1 sacok :-$ dufam,ze sa podaria
ODPOVEDAŤnahlásiť
Zuzana D. (avanka) ID 14337 (10.1.2010, 12:21)
Janik, ja som dnes robila s cerstvym drozdim, so susenym nemam dobre skusenosti :-S
do cesta som dala len lyzicku cukru a urobila som 2 kakaove zaviny, 6 orechovo-skoricovych hniezd a asi 20 slanych slimakov plnenych s tofu a eidamom...a to z polovicnej davky.uz to kysne, tak som zvedava, ale s cestom sa pracovalo uzasne :-) :-)
ja som si ho dala vymiesat do DP, tak som si ulahcila pracu (L) (L)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Slavka H. (Archaa) ID 84161 (10.1.2010, 13:10)
:-) :-)Zuzi,presne aj ja som tak robila,cerstve drozdie ,tiez len z pol davky (H)-pre nas dvoch az az a robila som mensie zaviny a vysli mi 4-dva kakaove a dva tvarohove :-) :-)Cesto sa tiez vyrobilo v pekarnicke,vykyslo uzasne aj sa super s nim pracovalo.No ukazkove kysnute cesto ktore by sa malo valkanim vzdy naspät stahovat.Uzasneeeee (L) (L)Dakujem Janik (L)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Janik G. (janicekBJ) ID 61360 (10.1.2010, 12:44)
(Y) uz som sa zlakla,ked som videla toho :-S ,ze sa nedari ;-) inak,ked mozem poradit,mamka kupuje vzdy susene drozdie v takom bielom obale s modrou lastovickou (idem na nakup a ked sa vratim,odfotim ho) a nikdy sa jej nestalo,ze by sa cesto nepodarilo.
robila si kvasok z cerstveho drozdia? alebo v DP sa to cele robi samo?
dufam,ze budu kolaciky chutit, na slano by som si veru dala kostovku (L)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Slavka H. (Archaa) ID 84161 (10.1.2010, 15:16)
;-)tiez som vsetko dala do DP a pekarnicka si uz s tym super poradila (Y)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Janik G. (janicekBJ) ID 61360 (10.1.2010, 16:21)
parada, nie je nad sikovnych pomocnikov v kuchyni. (L)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Zuzana D. (avanka) ID 14337 (10.1.2010, 13:23)
Janik, suroviny som len dala do pekarne a ono sa to zmiesalo samo ;-) ;-)tak a
je upecene :-) :-) :-)fantazia, mm pyta este a slimaky su genialne, radim medzi top a este raz dakujem (clamp) (clamp) (clamp)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Janik G. (janicekBJ) ID 61360 (10.1.2010, 16:23)
(L) za malicko, tesim sa,ze chuti (hello)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Emilia D. (filmuska) ID 25200 (10.1.2010, 12:51)
http://img.mimibazar.sk/2/10/070307/15/l5473.jpg ;-) ;-) ;-)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Janik G. (janicekBJ) ID 61360 (10.1.2010, 13:20)
presne to (L) dakujem, nemusim fotit ;-)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Slavka H. (Archaa) ID 84161 (9.1.2010, 19:22)
(Y) (Y)janiceek,dnes som robila tvarohovy a kakaovy zavin podla tvojho receptiku na cesto a musim poveda,t ze ozaj bolo vyborne nadychane krasne to cesticko (clamp) (clamp) (clamp)upecene jedna basen :-) :-)Dakujem za dobry receptik (F) (L) (L) (C)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Janik G. (janicekBJ) ID 61360 (9.1.2010, 20:32)
(Y) za malo, slavka, som rada,ze sa podarilo a chutilo,tiez by som si dala kusok. neposles? ;-) (L)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Slavka H. (Archaa) ID 84161 (9.1.2010, 20:49)
;-) ;-)janicek dlha cesta cez nemecko a rakusko az na vychod, ale ako rada by som ta ponukla. ;-) :-)mnaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam (L) (L) (L)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Janik G. (janicekBJ) ID 61360 (9.1.2010, 20:51)
hej,no,dlha veru...ale tak nastastie,lebo keby sa dalo mailom posielat ochutnavky jedla, neviem si predstavit,ako by som vyzerala ;-) som rada,ze chuti aspon vam
ODPOVEDAŤnahlásiť
Slavka H. (Archaa) ID 84161 (9.1.2010, 21:07)
:-D :-D :-Dveru na mailove ochutnavky by som bola aj ja juuuuuuuuuuuuuuuuuuuj ;-) ;-)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Janik G. (janicekBJ) ID 61360 (9.1.2010, 21:11)
;-) co ty vies,mozno sa raz internetova komunikacia posunie az tak daleko ;-)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Celkom: 26 (zobrazuje sa 1-20)1, 2 ďalšie >>
Reklama | Podmienky pre používanie služby Mimibazar | Desatoro | Logo Overený obchodník | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Osobné údaje | Kontakt
Jednotné kontaktné miesta / Single Points of Contact | Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky používania služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Cookies | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra | Povinne zverejňované informácie

© 2001–2025 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s.
se sídlem náměstí Marie Schmolkové 3493/1, 100 00 Praha 10, IČO: 02346826, zapsaná v OR, sp.zn. B 19490 a dodávatelia obsahu