končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
NÁPOJE, DRINKY |
Jana B. (livia123) ID 4682 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 8 návštěvníkov) Vianočný karamelový likér.[ recept č. 19936 zo dňa 10.11.2009 ] POTREBNÉ PRÍSADY 1 salko ( varené 2 hodiny ), 2 ks karamelového pudingu (prášok), 1 liter mlieka, cukor, rum... POSTUP PRÍPRAVY Podľa návodu na sáčku uvaríme karamelový puding ( 1 liter). Vychladnutý puding zmixujeme spolu so salkom a pridáme rum ( množstvo rumu si pridajte podľa vlastnej chuti, to isté odporúčam s cukrom pri varení pudingu). Likér necháme dobre vychladiť a potom .........nedáte si pokoj pokiaľ bude likér vo fľaši ( osobná každovianočná skúsenosť:))))) |
Alena Kovencova (alka2404) ID 20456 (12.11.2009, 10:19) |
ooo to je lakave!!! urcite vyskusam! |
ODPOVEDAŤ |
Gabi H. (gaha1) ID 4525 (11.11.2009, 12:33) | |
krásne foto!! | |
ODPOVEDAŤ |
Darina R. (dadulka19) ID 8655, mimibazar.sk/dadulka19 (11.11.2009, 12:27) | |
takýto receptík tu už myslím je,aj som ho minulý rok robila,je super ...a krásne si to naaranžovala ...Len by ma ešte zaujímalo,ako dlho to vydrží ,ak to spravím teraz,či to bude na Vianoce o.k. ...aj keď ten rum by to mohol istiť .... | |
ODPOVEDAŤ |
Jana B. (livia123) ID 4682 (11.11.2009, 14:02) | |
Receptíky som si dopredu prečítala a z pudingu tu taký nie je. A čo sa týka likéru, vydrží, ale chce to pevnúúúú vôľu naň nemyslieť Ja ju nemám a túto pochúťku robím do Vianoc asi 4 krát. | |
ODPOVEDAŤ |
Darina R. (dadulka19) ID 8655, mimibazar.sk/dadulka19 (11.11.2009, 21:50) | |||
Jani,myslela som tento http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=4596 ,puding tam je,no mandľový a pomer je iný ....aj ten je ale skvelý ,no určite vyskúšam aj tvoj receptík | |||
ODPOVEDAŤ |
Jana B. (livia123) ID 4682 (12.11.2009, 10:02) | |||
Ten recept vyskúšam, vyzerá mňam...a pridám ešte trochu amaretta, nech je mandľovejší. Ďakujem za tip | |||
ODPOVEDAŤ |