
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
RYBY A DARY MORA |
Marta G. (Egreska) ID 53992 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | Francuzske zemiaky s udenou makrelou[ recept č. 19930 zo dňa 10.11.2009 ] ![]() POTREBNÉ PRÍSADY zemiaky,rasca ,sol,rozmarin,udena makrela (vykostena),cibula,cesnak,mlieko,vajička POSTUP PRÍPRAVY Toto ma napadlo,lebo som nevedela čo s makrelou,a bola som prekvapena ake je to dobre.A je to rychlo hotove.Zemiaky očistime a nastruhame alebo nakrajame na platky ,ja som všetko struhala na uhorkovom struhadle,lebo mame radi zemiaky na tenko ako lupienky.V miske som ich dochutila solou,rascou,rozmarinom a premiešala.Na struhadle som nakrajala aj cibulu a cesnak.Pekač si vymastime maslom,rozložime zemiaky,na to makrelu,posypeme cibulou a cesnakom a zakryjeme vrstvou zemiakov.V mlieku rozmiešame vajička a zalejeme.Na vrch dame par platkov masla a upečieme do chrumkava.Fakt som za pat minut nemala čo robit.. |
![]() | kristína s. (nigina) ID 32120 (10.11.2009, 20:41) |
Nemala si čo robiť? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | Marta G. (Egreska) ID 53992, mimibazar.sk/egreska (10.11.2009, 20:56) |
Aaaale uz ma tyzden strasila v chladničke ,takze bol najvyšši čas s nou niečo urobit..nebola to kupena ale doma zaudena,takze ešte bola v poriadku..vačšinou ju jeme s čerstvym chlebom ale nejako sme teraz na nu nemali chut..čoby bez kostova,ved to mi zabralo najviac času,kym som ju obrala ..potom to uz bola patminutovka ![]() ![]() |
|
ODPOVEDAŤnahlásiť |