. .. .. .. .. .. .
. .

Francuzske zemiaky s udenou makrelou - RECEPT 19930

NÁZOV
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY

RYBY A DARY MORA

ID 53992 | zobrazit další recepty

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT |


Francuzske zemiaky s udenou makrelou


[ recept č. 19930 zo dňa  ]


Francuzske zemiaky s udenou makrelou


POTREBNÉ PRÍSADY

zemiaky,rasca ,sol,rozmarin,udena makrela (vykostena),cibula,cesnak,mlieko,vajička

POSTUP PRÍPRAVY

Toto ma napadlo,lebo som nevedela čo s makrelou,a bola som prekvapena ake je to dobre.A je to rychlo hotove.Zemiaky očistime a nastruhame alebo nakrajame na platky ,ja som všetko struhala na uhorkovom struhadle,lebo mame radi zemiaky na tenko ako lupienky.V miske som ich dochutila solou,rascou,rozmarinom a premiešala.Na struhadle som nakrajala aj cibulu a cesnak.Pekač si vymastime maslom,rozložime zemiaky,na to makrelu,posypeme cibulou a cesnakom a zakryjeme vrstvou zemiakov.V mlieku rozmiešame vajička a zalejeme.Na vrch dame par platkov masla a upečieme do chrumkava.Fakt som za pat minut nemala čo robit..
<< Zapekané rezne | Francuzske zemiaky s udenou makrelou | Jednoduché bravčové mäsko so zeleninkou >>
nahlásiť
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
kristína s. (nigina) ID 32120 (10.11.2009, 20:41)
Nemala si čo robiť? :-) veď kostičky si mala vyberať ;-) či mala si dáky špeciálny druh bezkosťový? :-o Údenú makrelu mám rada, ale toto by mi teda nebolo napadlo. A vyzerá to krásne, prudko jedlé :-) Práve mi vydochol rozmarín a bazalka asi pôjde za ním +o(
ODPOVEDAŤnahlásiť
Marta G. (Egreska) ID 53992, mimibazar.sk/egreska (10.11.2009, 20:56)
Aaaale uz ma tyzden strasila v chladničke ,takze bol najvyšši čas s nou niečo urobit..nebola to kupena ale doma zaudena,takze ešte bola v poriadku..vačšinou ju jeme s čerstvym chlebom ale nejako sme teraz na nu nemali chut..čoby bez kostova,ved to mi zabralo najviac času,kym som ju obrala ..potom to uz bola patminutovka :-) Ja sa uz asi treti krat pokušam vypestovat doma bazalku,vzdy vyrastie tak dva centi a dost..ide ma porazit 8o|
ODPOVEDAŤnahlásiť
Reklama | Podmienky pre používanie služby Mimibazar | Desatoro | Logo Overený obchodník | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Osobné údaje | Kontakt
Jednotné kontaktné miesta / Single Points of Contact | Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky používania služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Cookies | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra | Povinne zverejňované informácie

© 2001–2025 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s.
se sídlem náměstí Marie Schmolkové 3493/1, 100 00 Praha 10, IČO: 02346826, zapsaná v OR, sp.zn. B 19490 a dodávatelia obsahu