
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
Vážení návštevníci,
reagovať na príspevky môžu iba registrovaní užívatelia. Vyplňte krátky registračný formulár a staňte sa naším členom.
Ak ste už u nás zaregistrovaní, prihláste sa prosím.
Tešíme sa na vás.
Vážení návštevníci,
reagovať na príspevky môžu iba registrovaní užívatelia. Vyplňte krátky registračný formulár a staňte sa naším členom.
Ak ste už u nás zaregistrovaní, prihláste sa prosím.
Tešíme sa na vás.
MÚČNIKY, POHÁRE |
kristína s. (nigina) ID 32120 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 33 návštěvníkov) *♥*Štrúdľa so zápražkou*♥*[ recept č. 19885 zo dňa 9.11.2009 ] ![]() POTREBNÉ PRÍSADY *Cesto - 250 g hladkej múky, 1/4 čL soli, 1 vajco, 8 PL vlažného mlieka, 50 g mierne zmäknutého tuku* *Zápražka - 100 - 120 g tuku (hera, olej, masť), 70 - 80 g hladkej múky, * *Náplň - 6 väčších jabĺk, 1 višňový kompót (7 dl), 150 g orechov, 2 PL kryštál. cukru, 10 dg maku + 2 kopcovité PL práškového cukru, mletá škorica, sáčok piškótov * *Na potretie - vajíčko + 1 PL mlieka + 1 PL oleja* POSTUP PRÍPRAVY Prípravu tejto štrúdle som videla raz dávno na Prime v relácii "Prima vařečka". Bola to príprava jednoduchá ako facka a štrúdle vyzerali krásne. Recept som si zapísala, ale papierik niekde "pošiel" a teraz som sa k receptu znova dostala vďaka jednej milej osôbke z českého MMB. Tak som ho mohla konečne vyskúšať. Štrúdľa je skvelá, hoci to nie je lístkové cesto, vyzerá tak, chutí tak, lístkuje sa úplne najlístkovatejšie a celé to je založené na tej zápražke. Špica :)) (3.9.2012) Dodatočná poznámka - všetky ingrediencie na cesto nahádzať do DP a spustiť program "Cesto" - cesto po 25 min vybrať, šupnúť do chladničky (zabalené vo fólii) *****Poznámka k zápražke ***** Ak robíte zápražku z oleja, dajte z neho do panvice najprv iba polovicu objemu, všetku odváženú múku a restujte, postupne môžete trocha oleja priliať, prípadne pridať i viac múky (múka nie je vždy rovnaká, takže preto). Tá zápražka a zrolovanie cesta nám zabezpečuje pekné lístkovanie, preto viac zápražky nie je na škodu. Ak sa vám zdá zápražka riedka, pridajte viac múky. Zápražka sa na cesto natiera po vychladnutí, taká letná, vlažná.... (na malom kúsku cesta skúste, ako sa roztiera) Ak vám zápražka na ceste počas roztierania stuhne, dorobte ešte trocha redšej olejovej zápražky a teplú (nie žeravú) nalejte na prvú zápražku... OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI |
Celkom: 25 (zobrazuje sa 1-20) | 1, 2 ďalšie >> |
![]() | Andrea J. (skallka) ID 41637, mimibazar.sk/skallka (8.1.2017, 13:37) |
Tak som dnes urobila z dvoch dávok a vyšlo mi šesť. Tri jablkové, tri makovo jablkové tie sa ešte pečú. Jablkové som nakrojila, lískujú sa len hore, dnu sú makučké a na pohľad sú také krásne ako od cukrára! Do zápražky som dala masť, aby to stuhlo, fikla som to na mráz, lebo je minus 20 v momente stuhla, tak som ju nanovo zohrievala, aby sa dala natrieť. Výborné a jednoduché sú! dakujem za recept dlhšie som robila plnky, ako s cestom. A píekli sa pri 180 skoro trištvrte hodinu, sú zlatavé a dobre upečené!!!!!!!!!!!!! | |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | alena t. (ajat) ID 26909 (4.1.2015, 17:56) |
Fantastická!!!! Včera som ju spravila, no zmizla rýchlosťou blesku.....Odporúčam a dávam 1***** ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | ![]() | kristína s. (nigina) ID 32120 (6.1.2015, 11:05) |
![]() Už som ju dosť dávno nerobila ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
ODPOVEDAŤnahlásiť |
Silvia K. (siska01) ID 24612 (22.9.2012, 11:20) |
aj by som to spravila, ale vyzera to na mna moc moc tazko...tak si necham radsej zajst slinky a idem sa supnut na Vasu jednoduchsiu strudlicku |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | Lubka K. (lubka04) ID 193359 (10.9.2012, 16:33) |
Ja som strudlu tiez skusila. No aj ked bolo cesto dobre vychladene, olej vytekal, lebo ved olej nestuhne, ked som ho zatacala do strudle, utekal pred cestom. Nejak som ho tam zabalila. Nakoniec som ho prerezala len na dva sulce, lebo sa mi zdalo toho cesta malo. Zo zachladenych prerezanych sulcov olej vytekal, tak som ho kratkym miesenim zapracovala do cesta, rozvalkala na tenko, naplnila svojou oblubenou jablkovu plnkou so skaramelizovanou oprazenou struhankou. Mna zaujal hlavne ten sposob vyroby cesta, chcela som si ho vyskusat. Strudla bola nakoniec dobra, ale nabuduce uz cesto radsej kupim. Aj ked rada skusam nove veci a nezvyknem si takto ulahcovat pracu. A este chcem dodat, ze sice tomu nerozumiem, preco mi to nevyslo, ked vam ano, ale verim, ze recept mate odskusany a skratka viete ako na to ![]() |
|
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | Soňa K. (Wewerenka) ID 198592, mimibazar.sk/wewerenka (upravené 13.9.2012, 23:05) |
Mam uplne rovnaku skusenost. Cesto som ale nakoniec horko tazko vyvalkala a strudle upiekla (z dvoch casti, tretiu som od zurivosti hodila do kosa). Musim povedat, ze boli vyborne, chrumkave, vylistkovane, takze myslienka je dobra, len treba pouzivat vlastny usudok. Nedalo mi to a guglila som asi hodku a dospela som k rozhodnutiu, ze nabuduce urobim tak, ako to viacere recepty odporucaju, totiz zaprazku z 1 PL bravcovej masti a 4 PL hl. muky, da sa najst napr. v receptoch s nazvom madarska strudla. Kedze sa tento pomer opakoval v takmer vsetkych receptoch, ktore som nasla, a tiez po porade s mojou mamou - vynikajucou a skusenou kucharkou, skusim tuto variantu a som zvedava na vysledok. Ak sa podari, podelim sa ako to vyslo. | |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | Lucia S. (lussula) ID 102427 (19.4.2018, 6:29) | |
Tak, veru tak. Z bravčovej masti to vždy urob. Bude to vynikajúce. | ||
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | Lucia F. (Lucka7) ID 22900 (10.9.2012, 15:48) |
mňamky ![]() |
|
ODPOVEDAŤnahlásiť |
Soňa K. (Wewerenka) ID 198592, mimibazar.sk/wewerenka (9.9.2012, 9:54) |
Receptik vyzeraj nadejne, ale ako tu uz bolo niekde napisane, zaprazka podla receptu je riedka, proste neexistuje, aby vznikla hustejsia pri tomto pomere. Pridala som este hodne muky nad limit, ale bala som sa uz viac, takze riedka zostala. natrela som na skoro priesvitne cesto, no pri dalsom valkani vytekala, lepila sa na podlozku, o nu sa lepilo cesto, takze som musela mucit, co sposobilo, ze cesto krehlo, nedalo sa natenko vyvalkat, trhalo sa a lamalo, pri stacani sa tiez potrhalo. tak neviem, kde je chyba... ![]() |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | ![]() | kristína s. (nigina) ID 32120 (9.9.2012, 16:24) |
Mali ste cesto schladené? Ked dávam vychladnutú zápražku na cesto, tak ju vždy veľmi rýchlo rozotriem, lebo má tendenciu na tom vychladenom ceste stuhnúť a potom sa rozotiera už ťažko. Cesto, na ktoré sa natiera zápražka, nerozvaľkávam nejak extra natenko. Zápražka rozotretá naň mi ledva vyjde, aby bola po celom. Na fotkách vidíte, ako cesto rolujem...pretože zápražka je v tenkej vrstve ani sa mi nemá čo niekde hromadiť, aby to vytekalo. Navyše na tom studenom ceste zatuhne. Vidíte na inej fotke, že som cesto rozrezala na časti - tiež mi nič nevytieklo. Potom to putuje znova do chladničky. Roládky postupne vyberám odtiaľ vždy po jednej. Zase na jednej fotke vidíte ako je roládka zatiaľ len málo rozvaľkaná... vidíte tam niekde vytečené? Olej používam zn. Venusz... Už som túto štrúdľu robila veľa, veľakrát odkedy som sem recept postla, zápražku som robila aj s bravčovou masťou. A nikde mi nič netieklo. Prvýkrát, keď som ju robila, to píšem aj v recepte, som ju robila tuším z hery... a to bolo moc husté, neroztierateľné. Takže preto som zdôrazňovala zápražku z oleja. Zápražku z masti som musela tiež narýchlo ešte doplniť olejovou a zatepla, aby sa to dalo roztierať. Ešte mi napadla jedna možnosť, ale to vás nechcem uraziť, možno ste si olej zle odvážili... Ak sa toto nestalo, ak ste cesto mali dobre vychladené pred natieraním, vaľkaním, tak začnem veriť na paranormálne javy... Čo sa vaľkania cesta týka, práveže cesto pri vaľkaní sa má posypať múkou... ale netrhalo sa. Pravdaže pri rozvaľkávaní treba trocha dávať pozor, ale ide to celkom fajn. A stáčanie cesto neovplyvňuje, pokiaľ teda to cesto nie je prilepené k doske. Robievala som štrúdle z lístkového cesta, ale už robievam len túto... ![]() ![]() |
||
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | Soňa K. (Wewerenka) ID 198592, mimibazar.sk/wewerenka (9.9.2012, 21:05) | |
Neurazam sa vobec, len som chcela prist na to, kde je chyba. cesto pred natretim bolo v chladnicke 2 hodiny, zapražka bola z venuszu (iny ani nekupujem) a bolo ho na chlp 120 g, odvazene na digi vahe. este som si kontrolovala, ci je davka v gramoch alebo ml, takze tu chyba nebola. cesto som robila neskoro vecer, aby som rano len naplnila a strudle niesla na oslavu cerstve, takze rolky odpocivali do rana v chladnicke. proste to skusim este raz a uvidim, mozno treba najst len spravny grif. inak vysledok bol výborný, robila som makovú s visnami, cesto sa v podstate pekne listkovalo, len ten proces vyroby ma proste hrozne stval , peciem vela a rada a zvycajne sa mi dari, tak som bola taka sklamana. nastastie som robila este brownies, ktore vysli perfektne, takze rodina neprisla skratka ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | ![]() | kristína s. (nigina) ID 32120 (10.9.2012, 14:57) | ||
Ak budete robiť nabudúce, skúste urobiť zápražku s herou, prípadne ak budete robiť s olejom, dajte najprv polovičné množstvo oleja, neskôr sa dá vždy pridať dľa potreby. Verím, že nabudúce to bude bez problémov ![]() ![]() ![]() ![]() |
||||
ODPOVEDAŤnahlásiť |
Eva S. (esi) ID 32080 (3.9.2012, 8:47) |
Poznám tento recept, štrúdla je vynikajúca. Robím roky a ozaj odporúčam. Dá sa vyvaľkať krásne na tenučko. ![]() ![]() ![]() |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | ![]() | kristína s. (nigina) ID 32120 (5.9.2012, 14:32) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | viktória s. (torias) ID 206491 (31.8.2012, 23:30) |
toto je bezkonkurencne najlepsia strudla aku som kedy jedla. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() dakujem ti krasne kristinka za uzasny recept ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | ![]() | kristína s. (nigina) ID 32120 (1.9.2012, 10:09) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | Jana S. (jansam) ID 243759 (26.5.2012, 12:47) |
![]() |
|
ODPOVEDAŤnahlásiť |
Magdalena H. (Majdalka) ID 166595 (30.1.2011, 16:29) |
takze.. prve cesto putovalo do smetiaku,do druheho som si urobila hustu zasmazku podla seba a podarilo sa ![]() |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | Magdalena H. (Majdalka) ID 166595 (4.2.2011, 20:15) |
rozmyslam ci to nema byt naopak 120 muky a 70 oleja? neda mi to pokoja,aj ja som zakladne cesto vyvalkala na tenulinko,potom hustejsiu zaprazku...uz hotove cesticka sa dali skoro do "priehladna" vyvalkat a vysli mi 4 obrovske strudle | |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | ![]() | kristína s. (nigina) ID 32120 (3.9.2012, 1:42) | |
nie, nemá to byť naopak ![]() |
|||
ODPOVEDAŤnahlásiť |
Eva K. (evik evik) ID 62536 (30.1.2011, 14:40) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
Magdalena H. (Majdalka) ID 166595 (30.1.2011, 13:18) |
nechcem nikoho urazit,ale bol to horor,zaprazka bola velmi riedka,suroviny som si poctivo odvazila,uz na zaciatku sa mi to nepozdavalo,schvalne som si recept aj komentare precitala este raz,nenasla som ziadne namietky,tak som myslela ze to ma tak byt. prve cesto bolo uzasne dobre sa valkalo,potom prisla zaprazka,pri rolovani a prekrojeni skoro vsetka vytiekla,teraz som to dala stuhnut a som zvedava ako to dopadne.. ![]() |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | Magdalena H. (Majdalka) ID 166595 (4.2.2011, 20:10) |
fakt neviem ani ja presne som si odvazila suroviny proste toto mnozstvo oleja a muky bola riedka zaprazka,ale ked som dala menej oleja bola uzasna | |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | ![]() | kristína s. (nigina) ID 32120 (2.2.2011, 19:24) |
Nikoho ste neurazili, tiež som občas niečo zbabrala, keď som robila neznámy recept. Len som sa potom pokúsila zistiť, prečo to mne nevyšlo, ked to vyšlo iným. No a teraz tiez tak zvažujem, čo sa mohlo stať u vás. Spomenula som si, že prvýkrát som na zápražku použila miesto oleja tuk (palmarin alebo heru, už neviem) a zápražku som dala chladnúť na balkon. Bola taká hustá, že sa mi nedala dobre natierať. S olejom to išlo úplne super. Vlažná zápražka po natretí vychladla úplne, pri rolovaní nemalo čo vytiecť. Neviem, ako ste mali rozvalkané cesto, ktoré ste natierali... čo najviac natenko. Rozmýšľam, či to nebolo dákou horúčavou v lete, že vám to vytieklo...? Inak neviem... Ja som tú prípravu videla v TV a tam to tiež bolo rovnaké ako aj u mňa. | ||
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | ![]() | Martina F. (mata3636) ID 133276 (30.1.2011, 13:31) |
aj ja mám túto skúsenosť. skúšala som tento recept asi pred pol rokom. zápražka riedka, všetko mi vytieklo, štrúdličky boli tenučké, maličké. všetko sa síce zjedlo, aj to mojim chutilo, ale viac už tento rcp nebudem robiť. škoda, obrázok vyzerá pekne, aj komentáre sú pozitívne, myslela som si, že ja som niečo pokazila, ale vždy, keď niečo robím 1x, dávam pozor. nevadí, nie vždy všetko každému vyjde alebo chutí. ![]() |
||
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | ![]() | kristína s. (nigina) ID 32120 (2.2.2011, 19:09) | |
Mrzí ma, že vám tá štrúdlička nevyšla, ale neviem si predstaviť, ako tá zápražka mohla vytiecť. Cesto som rozvalkala čo najviac a zápražku som rozotrela po celom, bolo to v úplne tenulinkej vrstve....zápražka sa nanáša vlažná a po rozotretí tá tenká vrstva ešte aj zatuhla. Pri sttáčaní do rolády mi to vôbec nevytekalo, lebo nemalo čo. Potom sa to dalo do chladu a tiež po prekrojení z toho nič nevytekalo. Takže si ozaj neviem predstaviť, čo za problémy ste to mali. Mne z toho množstva vyšli 4 ks štrúdiel po dlžke celého plechu, takže ani tomu nerozumiem, ako ste vy dostali malické štrudličky? No čo už? Tak si treba nájsť iný receptuš, ktorý vám bude vyhovovať. ![]() |
|||
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | ![]() | Martina F. (mata3636) ID 133276 (2.2.2011, 19:43) | ||
ale nie, nech vás / ťa? / nič nemrzí. všetko sa pojedlo, ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||||
ODPOVEDAŤnahlásiť |
Eva K. (helferin) ID 163006 (29.10.2010, 19:06) |
![]() ![]() ![]() ![]() |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | ![]() | kristína s. (nigina) ID 32120 (4.11.2010, 21:31) |
![]() ![]() |
||
ODPOVEDAŤnahlásiť |
Zuzana F. (halintoa) ID 68226, mimibazar.sk/halintoa (25.1.2010, 19:18) |
Pred hodinkou som štrúdle dopiekla a musím povedať, že je chuťovo fantastická, i keď nie je lístková, lebo som to zmrvila ![]() ![]() ![]() |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | ![]() | kristína s. (nigina) ID 32120 (26.1.2010, 12:00) |
Ano, skutočne je to pravda. Idem zdôrazniť v tom recepte, že zápražku treba robiť iba s olejom. Ale aj tak som rada, že ti chutila ![]() ![]() ![]() |
||
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | gabriela z. (gabca2408) ID 36679 (15.11.2009, 20:10) |
Kristínka,dnes som upiekla túto fantastickú štrúdľa a musím povedať,že už som ich robila na neviem koľko spôsobov,ale od dnes už len túto ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | ![]() | kristína s. (nigina) ID 32120 (17.11.2009, 13:53) |
Som rada, že sa ti páči. Ja som ju robila tiež teraz prvýkrát a budem ju odteraz robievať. Je vynikoš ![]() ![]() |
||
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | Anna J. (Aldo) ID 47989, mimibazar.sk/aldo (upravené 10.11.2009, 20:31) |
JA som kedysi robievala koláčik, kde bol zo zápražky krém, zalial sa mliekom ako bešamel a keď to vychladlo, primiešalo sa maslo, pozriem sa za ním????Mimochodom, štrúdľa vyzerá báječne, len keby bolo kedy všetky tieto recepty vyskúšať, tiež mám poradovník ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tak, našla som svoj recept na Rozprávkové rezy: Vyšľaháme 8 bielkov, pridáme 28 dkg pr.cukru, 8 žĺtkov, 10 dkg hladkej múky a 4 dkg kakaa. Vylejeme na vymastený a múkou vysypaný plech a upeieme. Krém: Zo 14 dkg masla a 6 kg hl.múky urobíme stredne silnú zápražku, podlejeme 1/2 litrom mlieka a uvaríme na hustú kašu. 25 dkg masla a 20 dkg pr.cukru vyšľaháme a spojíme s vychladnutou kašou. Nakoniec pridáme 10 dkg kakaa. Povrch polejem čokoládovou polevou. |
|
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | ![]() | kristína s. (nigina) ID 32120 (11.11.2009, 12:34) |
Aldi, ja mám niekedy pocit úplnej neschopnosti, keď tu vidím toľko tých úžasných receptov, že si neviem z nich ani vybrať, nieto ešte ich zrealizovať. ![]() ![]() ![]() Tvoj recept vyzerá dobre ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Takže 60 g , resp. 6 dg , však? ![]() ![]() ![]() |
||
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | ![]() | Lubica L. (lubica007) ID 19881 (12.11.2009, 20:09) | |
kristinka,tak z kolacikov na vianoce kde sa da urob polovicnu davku a tvoj sen sa Ti splni.Vyskusas vsetky a "napchavat" sa-nechcem urazit,sa budes ako obvykle ![]() ![]() ![]() |
|||
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | ![]() | Anna J. (Aldo) ID 47989, mimibazar.sk/aldo (11.11.2009, 16:48) | |
jasné, šikovnica, má tam ísť 6 dkg - d-čko sa mi niekde zamotalo, spisovne - šesť deko múky ![]() |
|||
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | ![]() | kristína s. (nigina) ID 32120 (11.11.2009, 18:44) | ||
Veru hej, alebo niekedy ani nie lepšie, len čosi iné, aby sme nerobili stále dookola to isté ![]() ![]() ![]() ![]() |
||||
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | ![]() | Anna J. (Aldo) ID 47989, mimibazar.sk/aldo (12.11.2009, 17:57) | |||
jasné, že môžeš otravovať, budem čakať a najmä na reakciu po, ako bude chutiť, veľa zdaru ![]() |
|||||
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | Iveta S. (yvett) ID 11052 (9.11.2009, 20:17) |
Táto štrúdľa je výborná ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | ![]() | kristína s. (nigina) ID 32120 (9.11.2009, 21:27) |
Ivetka a ty ju nerobievaš? ![]() ![]() ![]() |
||
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | ![]() | Iveta S. (yvett) ID 11052 (10.11.2009, 20:02) | |
Ja som ju zatiaľ ešte nerobila, voľakedy si robievala ťahanú, ale teraz zvyknem robiť tú, čo mám v receptoch | |||
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | Eva N. (leskot) ID 98318 (9.11.2009, 19:35) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | ![]() | kristína s. (nigina) ID 32120 (9.11.2009, 21:18) |
chichichi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | Zuzana D. (avanka) ID 14337 (9.11.2009, 18:36) |
tak tuto strudlu som tiez objavila na ceskom MMB, fantasticka, peciem ju uz asi rok... ![]() ![]() |
|
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | ![]() | kristína s. (nigina) ID 32120 (9.11.2009, 19:25) |
No teda... ![]() ![]() Ale som rada, že sa zhodneme na tom, že je fantastická ![]() |
||
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | ![]() | Zuzana D. (avanka) ID 14337 (9.11.2009, 19:38) | |
Ked ja uvarim, upeciem, a to peciem kazdy 3 den, a az ked to je na tanieri, si zase poviem, ze ja hlupa, ved som to mohla odfotit ![]() ![]() |
|||
ODPOVEDAŤnahlásiť |
Marta G. (Egreska) ID 53992, mimibazar.sk/egreska (9.11.2009, 17:59) |
Na tento receptik som čakala..uz je to dost dlho čo si ho zhanala..si sa k nemu skor nedostala?? Musi chutit vyborne,viem si predstavit..určite vyskušam,len musime vybehnut na zahradu pooberat zvyšne jablka (ak uz neomrzli)..a zaradujem do poradovnika..je na mieste asi 358 ![]() |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | ![]() | kristína s. (nigina) ID 32120 (9.11.2009, 19:14) |
Ahoj Marti, no jasne, nedostala som sa k tomu. Ale veď vieš ako to je s poradovníkom, píšeš o tom. ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
ODPOVEDAŤnahlásiť |
Celkom: 25 (zobrazuje sa 1-20) | 1, 2 ďalšie >> |