. .. .. .. .. .. .
. .

Vážení návštevníci,
reagovať na príspevky môžu iba registrovaní užívatelia. Vyplňte krátky registračný formulár a staňte sa naším členom.
Ak ste už u nás zaregistrovaní, prihláste sa prosím.

Tešíme sa na vás.

Vážení návštevníci,
reagovať na príspevky môžu iba registrovaní užívatelia. Vyplňte krátky registračný formulár a staňte sa naším členom.
Ak ste už u nás zaregistrovaní, prihláste sa prosím.

Tešíme sa na vás.

Cesnakovo-citrónová medicína - RECEPT 19678

Mirka M. (Myrca) ID 22115
.
Oblasť: Košice
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 12.9.2007
Naposledy: 11.11.2022 11:05
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 2
RODINNÉ FOTOGRAFIE 0
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 22
RECEPTY 312
NÁVODY 1

DOMÁCA MEDICÍNA

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 6 návštěvníkov)


Cesnakovo-citrónová medicína


[ recept č. 19678 zo dňa  ]


Cesnakovo-citrónová medicína


POTREBNÉ PRÍSADY

1 l vody * 4 citróny * 8 strúčikov cesnaku

POSTUP PRÍPRAVY

Mamka dostala recept od kolegyne, tak som to hneď dnes vyskúšala.

Cesnak pomôže znížiť hladinu cholesterolu, prospieva srdcu, znižuje krvný tlak a pôsobí preventívne i liečebne pri usadzovaní tukových čiastočiek v tepnách a pri strate ich pružnosti. Dokáže znižovať hladinu cukru v krvi.

Prevariť vodu s citrónovou šťavou. Nechať vychladnúť a zamiešať prelisované cesnaky. Nechať týždeň odležať a potom užívať ráno a večer jeden štamperlík.


OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI

citróny odšťavíme
cesnak prelisujeme
Citrónovú šťavu prevaríme s vodou a necháme vychladnúť. Alebo prevaríme vodu a necháme vychladnúť a potom dáme do nej citrónovú šťavu. Prelisované cesnaky zamiešať a nechať takto týždeň odležať. Užívať ráno a večer jeden štamperlík.
po týždni, precedené


OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
<< Nepečené guľky z ovsených vločiek | Cesnakovo-citrónová medicína | Kuracie soté >>
nahlásiť
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
stano b. (stan555) ID 102861 (1.5.2010, 22:26)
ahoj Mirka aj to pomáha ????????? (F) (C)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Sára777 T. (Sára777) ID 89069 (29.11.2009, 22:16)
No vyzerá to ako chutná citronáda (Y), cítiť tam ten cesnak veľmi ? lebo ja do mojej dcéry cesnak neviem dostať. V praženici ho cítiť najmenej ale ajtak to nevie zjesť. Môže to byť dobrá medecínka, lebo cesnak je dobrý aj citron (Y) (Y) (Y)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Mirka M. (Myrca) ID 22115 (1.12.2009, 19:52)
Nooo cesnak tam je cítiť, áno ;-) ;-) ponúkla som tým aj známych a oni cítili aj citrón, ja až tak veľmi nie :-$ :-$
ODPOVEDAŤnahlásiť
marika s. (majika) ID 25798, mimibazar.sk/majika (13.11.2009, 13:22)
(Y) (Y) (Y) (Y)vyskušammmm (L) (L) (L)
ODPOVEDAŤnahlásiť
jana j. (Janushinka) ID 30839 (13.11.2009, 12:55)
Mirka, a ako sa to skladuje? *-)
v chladničke, uzavreté? alebo ako? aby sa to nepokazilo....
ODPOVEDAŤnahlásiť
Mirka M. (Myrca) ID 22115 (13.11.2009, 13:26)
Vidíš, to neviem *-) ja som to dala do "baru" keď to týždeň vydržalo v kuchyni tak snáď to vydrží aj tam ;-) Ale tak ja si myslím, že v chladničke to určite vydrží alebo v komore (L)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Mirka M. (Myrca) ID 22115 (13.11.2009, 12:47)
Po týždni som to precedila a takto to vyzerá :-) :-)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Reklama | Podmienky pre používanie služby Mimibazar | Desatoro | Logo Overený obchodník | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Osobné údaje | Kontakt
Jednotné kontaktné miesta / Single Points of Contact | Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky používania služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Cookies | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra | Povinne zverejňované informácie

© 2001–2025 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s.
se sídlem náměstí Marie Schmolkové 3493/1, 100 00 Praha 10, IČO: 02346826, zapsaná v OR, sp.zn. B 19490 a dodávatelia obsahu