. .. .. .. .. .. .
. .

Jablkový koláčik - RECEPT 19641

NÁZOV
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY

MÚČNIKY, POHÁRE

ID 11030 | zobrazit další recepty

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci)


Jablkový koláčik


[ recept č. 19641 zo dňa  ]
PRO INSPIRACI


POTREBNÉ PRÍSADY

výborný koláč, je z STV prekopírovaný - skúšala som ho urobiť na pol jablka, na pol tvaroh - bol výborný Potrebujeme: • 400 g hladkej múky • 120g práškového cukru • 1 Hera • ½ prášku do pečiva • 4 žĺtky Plnka: • 2 kg jabĺk • kryš.cukor • rozbité lieskové orechy • hrsť hrozienok • 2 vanilkové cukry • škorica, ( príp.2 X škoricový cukor)

POSTUP PRÍPRAVY

Postup:
Všetko zmiešame a vypracujeme cesto. 1/3 z neho dáme do mrazničky a 2/3 natiahneme na suchý plech.
Plnku z jabĺk natrieme na cesto, na ňu natrieme sneh z 4 bielkov , do ktorého sme pridali 4 lyžice práškového cukru.
Poslednú tretinu cesta vyberieme z mrazničky a nastrúhame na vrch koláča.
Pečieme cca 30 minút.
<< Bazový extrakt proti chrípke | Jablkový koláčik | Bulgur na orientálny sposob - inšpirácia od Darinky - Darina B. (danda3) ID 104195 >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu