. .. .. .. .. .. .
. .

Jednoduchá rýchla čína - RECEPT 19581

Miriam D. (Tili) ID 6544
.
mimibazar.sk/tili
Oblasť: Bratislava
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 21.9.2006
Naposledy: 27.6.2015 23:16
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 42
RODINNÉ FOTOGRAFIE 0
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 5
RECEPTY 10
NÁVODY 0

KURACIE MÄSO A HYDINA

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci)


Jednoduchá rýchla čína


[ recept č. 19581 zo dňa  ]


Jednoduchá rýchla čína


POTREBNÉ PRÍSADY

3 kuracie prsia, 2 vajíčka, solamyl, sojová omáčka, korenie na jemnú čínu, sáčok so zeleninou z instantnej čínskej polievky Vifon - kuracia (nemusí byť, ale dodá super chuť), chilli červený olej (ten tiež nie nutný ale tiež robí chuť), obyčajný olej, konzerva šampiňónov, 2 mrkvy, 1/2 mladého kalerábu, kúsok zeleru veľký asi ako pol mrkvy, mladá cibuľka (môže byť pór ale ten my nemáme radi)

POSTUP PRÍPRAVY

Mäso nakrájame na prúžky, dáme do nádoby, pridáme vajíčka, solamyl, korenie na čínu podľa chuti, prisypeme 1/2 sáčku zeleniny z čínskej polievky, pokvapkáme sojovkou a chilli olejom. Dobre premiešame a necháme postáť.
Zatiaľ si zeleninu nakrájame na tenké prúžky cca 3 cm dlhé, cibuľku/pór na kolieska. Na panvici poriadne rozohrejeme olej a pridáme mäso aj s marinádou, sprudka opekáme do červena a oddeľujeme jednotlivé kúsky od seba. opečené maso vyberieme a udržujeme v teple (hrniec s pokrievkou). Pridáme do panvice ešte trochu oleja, rozohrejeme ho a vložíme zeleninu (bez cibuľky a šampiňónov) a opražíme cca 3 minúty pričom zeleninu premiešavame (nemá byť uvarená skor chrumkavá), posypeme korením na čínu a zeleninou v sáčku (všetko podľa chuti), pokvapkáme sojovkou a chilli olejom, nakoniec pridáme cibuľku a šampiňóny a ešte krátko opražíme, podlejeme vodou (cca 1/2 šálky prevarenej horúcej) a pridáme vo vode rozmočený solamyl (cca 1 ČL) a krátko povaríme. Podávame s ryžou.
<< Trasená banánová torta | Jednoduchá rýchla čína | Hovadzie maso s mrkvou a žemľovou knedľou - pečeňová a žlčníková diéta (bez tuku a bez žĺtka) >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu