. .. .. .. .. .. .
. .

MANDLOVO-COKOLADOVA DOBROTA "LA CAPRESE" orig.taliansky recept JEDNODUCHY - RECEPT 19506

NÁZOV
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY

MÚČNIKY, POHÁRE

ID 95680 | zobrazit další recepty

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 6 návštěvníkov)


MANDLOVO-COKOLADOVA DOBROTA "LA CAPRESE" orig.taliansky recept JEDNODUCHY


[ recept č. 19506 zo dňa  ]


MANDLOVO-COKOLADOVA DOBROTA


POTREBNÉ PRÍSADY

200g mandli olupenych,100g lieskovych orechov (namiesto lieskovych orechov moze byt len 300gmandli),200g masla,200g praskoveho cukru,200g horkej cokolady,6 vajec,2 lyzice hl.muky,prasok do peciva

POSTUP PRÍPRAVY

Nad parnym kupelom roztopime maslo a cokoladu,postupne pridavame zltka,cukor,posekane mandle a orechy (nie moc na drobno),2lyzice muky a prasok do peciva.Nakoniec pridame bielkovy sneh a zmes vlejeme do maslom vymasteneho pekacika.Pecieme pri 165° asi 35-40min. Je velmi stavnaty,vsetci taliani a ja sa za nim ideme zblaznit...
<< Kitty pre dvojicky | MANDLOVO-COKOLADOVA DOBROTA "LA CAPRESE" orig.taliansky recept JEDNODUCHY | Tak trochu exotická kuracinka-s cícerom a škoricou >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
marika s. (majika) ID 25798, mimibazar.sk/majika (7.5.2010, 16:06)
(Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) vyzera naozaj super, (Y) (Y) (Y) (Y), isto vyksušam |:o) |:o) |:o) |:o) |:o) |:o) |:o) (zajic) (zajic)
ODPOVEDAŤ
Martina T. (tinucha) ID 50013, mimibazar.sk/tinucha (29.12.2009, 13:50)
Ja som tento koláčik robila a aj keď chutil výborne, niečo sa mi na ňom nepodarilo,lebo nebol taký šťavnatý, zrejme ako mal byť a spodok sa mi rozpadával.Piekla som ho v teplovzdušnej rúre asi 15 minút, to sa i už aj zdalo veľa. Tak neviem, kde som urobila chybu.
ODPOVEDAŤ
Lucia J. (sendik) ID 95680 (27.3.2010, 16:53)
Naozaj neviem,moj je vzdy dost stavnaty,mozno je to tou teplovzdusnou rurou,inak je dost krehky treba ho krajat ked uz je poriadne vychladnuty.
ODPOVEDAŤ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu