. .. .. .. .. .. .
. .

Špargľové balíčky so šunkou - RECEPT 19427

Lucia J. (lucisek) ID 6057
.
mimibazar.sk/lucisek
Oblasť: Košice
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 5.9.2006
Naposledy: 17.7.2023 10:51
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 83
RODINNÉ FOTOGRAFIE 0
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 0
RECEPTY 18
NÁVODY 0

ZELENINOVÉ JEDLÁ

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 8 návštěvníkov)


Špargľové balíčky so šunkou


[ recept č. 19427 zo dňa  ]


Špargľové balíčky so šunkou


POTREBNÉ PRÍSADY

Spargla (cerstva alebo kvalitna konzervovana), dusena sunka (odporucam bravcovu), maslo, sladka smotana, tvrdy syr - najlepsie gouda, struhanka, cierne korenie, sol, petrzlenova vnat.

POSTUP PRÍPRAVY

Toto jedlo je velmi jednoduche na pripravu a pritom je to delikateska :) Cerstvu sparglu ocistime a v mierne slanej vode s troskou masla uvarime do polomaka. Ak pouzivame konzervovanu, vyberme radsej kvalitnejsiu, ktora nie je prilis makka a nerozpadne sa nam. Vzdy po tri kusky zabalime do platka sunky, takto pripravene balicky poukladame do zapekacej misy vymastenej maslom a vsetko zalejeme sladkou smotanou, ktoru sme osolili a okorenili. Poprasime struhankou a stedro posypeme nahrubo nastruhanou goudou. Zapekame na 200 stupnoch asi 25 minut, podla typu rury. Ako prilohu mame najradsej zemiakove pyre s petrzlenovou vnatou :)
<< Zimný kapustový šalátik plný vitamínov | Špargľové balíčky so šunkou | Jablkový koláč s orechami v javorovom sirupe >>
nahlásiť
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
hana h. (hankazk) ID 90615 (25.5.2013, 9:11)
(Y) (Y) (Y)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Lucia Žilinková (Zofrinka) ID 87602 (12.1.2010, 18:46)
To musí byť mňaminkaaaa!!!!! Ale mne sa nikdy nepodarí kúpiť dobrú šparglu, vždy je drevnatá, aj keď ju dôkladne ošúpem, proste vždy sa dá len vyhrýzť a vyciciať, ale rozkúsať nie!! Asi skúsim s tou sterilizovanou!!!
ODPOVEDAŤnahlásiť
Lucia J. (lucisek) ID 6057 (30.10.2009, 14:14)
Ldka mas pravdu, najlepsie su samozrejme s cerstvou sparglou :-p
Ale ako rychlovka na veceru potesi aj teraz, s konzervovanou (pl)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Ľudmila H. (ludkah) ID 89302 (30.10.2009, 13:32)
Tak tento recept vyskúšam, ale asi až v čase špargľovej sezóny. Môže to byť dobré. (zajic) (zajic) (zajic)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Reklama | Podmienky pre používanie služby Mimibazar | Desatoro | Logo Overený obchodník | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Osobné údaje | Kontakt
Jednotné kontaktné miesta / Single Points of Contact | Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky používania služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Cookies | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra | Povinne zverejňované informácie

© 2001–2025 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s.
se sídlem náměstí Marie Schmolkové 3493/1, 100 00 Praha 10, IČO: 02346826, zapsaná v OR, sp.zn. B 19490 a dodávatelia obsahu