
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
RYŽA A CESTOVINY |
Martina T. (Miamai) ID 10156 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | Srdiečkové rizoto[ recept č. 19328 zo dňa 26.10.2009 ] POTREBNÉ PRÍSADY Ryža, srdiečka, kyslá smotana, pór, cibuľa, šampióny, MČK, bazalka, cesnak, vegeta, hrášok, kukurica POSTUP PRÍPRAVY Ryžu si uvaríme, v druhom hrnci, si na oleji osmahneme cibuľu,pórik a šampióny, pridáme nadrobno nakrájané srdiečka, podusíme, pridáme koreniny a nakoniec smotanu. Nakoniec to všetko zmiešame s ryžou a hráškom s kukuricou.... |