Zuzana Ch. (zch) ID 21747 |
mimibazar.sk/zch |
Oblasť: Bratislava |
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení) |
Registrácia: 7.9.2007 |
Naposledy: 21.4.2025 11:47 |
Aktualizácia: 13.1.2017 14:15 |
|
|
|
ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 13 návštěvníkov)
Pácované mäso
[ recept č. 19092 zo dňa 19.10.2009 ]
POTREBNÉ PRÍSADY
Kuracie prsia (moze bat aj morcanie maso, ci bravcove kare) na Pác: vajicka, kecup, plnotucna horcica, sol, vegeta, korenie, cesnak, sojova omacka, cervena mleta paprika
POSTUP PRÍPRAVY
Takto si pripravujem maso, ked viem, ze nebudem mat cas, alebo chut varit. Takto napacovane maso vydrzi v chladnicke aj 3 dni. S oblubou ho robim, ked ideme niekam na chatu, lebo si ho pripravim doma a potom preveziem a v den prijazdu mam velmi rychlo urobene jedlo pre rodinu bez toho, aby som sa stresovala, ci mam vsetko potrebne na varenie.
OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
![]() |
spolu zmiesame ingrediencie na pac. Co sa tyka mnozstva, priblizne tak, ze na 2 - 3 rezne pocitame 1 vajicko. Horcice a kecupu asi 1 lyzicu a ostatne podla chuti. Cesnak davam len 1 velky strucik. Do pacu nalozime na rezne nakrajane a vyklepane maso. Nadobu dobre uzavrieme a vllozime do chladnicky. Ked treba, opecieme pomaly z oboch stran na rozpalenom oleji potrebne mnozstvo porcii a podavame. |
OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI |
Anna Š. (anka2106) ID 80936 (20.10.2009, 8:49) |
super ja nikdy nemam cas,myslite,ze by sa to mohlo obalit este v struhanke?  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 | Zuzana C. (zch) ID 21747, mimibazar.sk/zch (20.10.2009, 19:49) |
Anka, pred vyprazanim urcite ano. Pravdu poviem, ze toto ma nikdy nenapadlo a myslim si, ze to musi byt uplne super a masko bude asi dobre stavnate. Vyborny napad |
ODPOVEDAŤnahlásiť |