končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže 1 | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
|
|
|
CUKROVINKY |
ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 12 návštěvníkov)Parížske orechové rožky[ recept č. 18809 zo dňa 10.10.2009 ] POTREBNÉ PRÍSADY cesto............ 5 bielkov,400 g kryšt. cukru,250 g mletých orechov, 4 plné lyžice strúhanky........... plnka............ 5 žĺtkov +1 celé vajce, 10 lyžíc kryšt. cukru, 3 lyžice kakaa, 375 g masla POSTUP PRÍPRAVY v obrázkovom postupe OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI nachystáme si všetky ingrediencie bielka šľaháme nad parou a a po častiach pridávame cukor...treba ich šľahať dosť dlho, aby boli bielka husté... asi takto do vyšľahaných bielkov zľahka zamiešame orechy so strúhankou a takto by to malo vyzerať vzniknutú masu dáme do vrecka, alebo zdobiča a striekame rožky na mastný papier sušíme v trúbe pri 100 stupňoch asi 20 minút...do ružova pripravíme si krém...do krému by malo ísť aj kakao, ale nám viac chutia s vanilkovým krémom....ale kľudne si spravte podľa chuti nepodarilo sa mi odfotiť vyšľahaný krém....takže znova šľaháme žĺtky s cukrom nad parou do zhustnutia...treba dobre šľahať, aby sa cukor dobre rozpustil a nebolo ho potom cítiť...do vychladnutých žĺtok primiešame vyšľahané maslo a nastriekame na rožky rožky môžeme namáčať v čokoláde, alebo ich len pofŕkame, ako ja pooblizujte si prsty a dobrú chuť OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI |
Iveta S. (yvett) ID 11052 (12.10.2009, 11:25) | |
super | |
ODPOVEDAŤ |
Denisa J. (Damia) ID 3904 (11.10.2009, 19:47) | |
ODPOVEDAŤ |
Katarína Š. (buřtik) ID 81173 (10.10.2009, 23:12) | |
Vyzeraju fajnovo vyskusam | |
ODPOVEDAŤ |