končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže 1 | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
DOMÁCE PEKÁRNE |
Marta G. (Egreska) ID 53992 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 11 návštěvníkov) "Rychly " chlieb bez miesenia[ recept č. 18792 zo dňa 10.10.2009 ] POTREBNÉ PRÍSADY 1 1/2 pohara teplej vody,3 pohare chlebovej muky, 1/2 drozdia,1 1/2 čl soli,rasca,trosku oleja POSTUP PRÍPRAVY Všetko zmiešajte vo velkej mise varechou,stačí chvilu,kym sa všetko nespoji.Cesto bude redšie,a lepkave ale tak to ma byt.Misu zatvorte a nechajte 4 hodiny kysnut na kuchynskej linke.Typ takehoto chleba zvyčajne kysne aj 18 hodin,tak preto ten nazov "rychly". Potom cesto preklopime do formy a nechame ešte 30 min odpočivat.Povrch poprašime troškou muky.Ruru predhrejte na 220 st a pečieme asi 30 min. OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI Piekla som v takejto forme.. OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI |
Anna L. (anka29) ID 111855, mimibazar.sk/anka29 (17.11.2010, 20:27) |
Matuška, vyskúšala som ďalší z tvojich ako ináč perfektných recpetíkov, ktoré u nás nikdy nesklamú a ja sa doma vďaka tebe iba predvediem v plnej paráde...no proste supéeeeer chlebík...jednoduchý vláčny...veľmi chutnučký http://www.mimibazar.sk/rodinne_foto.php?id=755623 |
ODPOVEDAŤ |
Marta G. (Egreska) ID 53992, mimibazar.sk/egreska (18.11.2010, 7:52) | |
dakujem Anka, nech si vážia doma, že maju takú šikovnu maminu | |
ODPOVEDAŤ |
Monika P. (gumidekmomo) ID 106433 (6.1.2010, 16:34) | |
Ja som skusala tento receptik a chlebik je ozaj vyborny velmi nam chutil akurat sa mi usypalo trosku soli naviac ,hlavne je ze sa zjedol takze velmi pekne dakujem za receptik | |
ODPOVEDAŤ |
Marta G. (Egreska) ID 53992, mimibazar.sk/egreska (6.1.2010, 17:20) | |
Monika,som rada ze vam chlebik chutil.. | |
ODPOVEDAŤ |
Jana B. (livia123) ID 4682 (9.11.2009, 12:38) |
Vyskúšanéééé....a hodnotím |
ODPOVEDAŤ |
Marta G. (Egreska) ID 53992, mimibazar.sk/egreska (9.11.2009, 13:02) | |
Dakujem,jani | |
ODPOVEDAŤ |
Veronika H. (Niiika) ID 28343 (11.10.2009, 17:25) | |
Marti,pohár s akým objemom? Chlebík vyzerá perfektne |
|
ODPOVEDAŤ |
Marta G. (Egreska) ID 53992, mimibazar.sk/egreska (11.10.2009, 19:09) | |
Nika,použivam šalku na čaj,je to asi 2,5 dcl. Papa. | |
ODPOVEDAŤ |
Veronika H. (Niiika) ID 28343 (12.10.2009, 10:04) | |||
OK,ďakujem,pá | |||
ODPOVEDAŤ |
Stanka K. (Stanulienka) ID 2402 (11.10.2009, 15:26) |
Nakoľko nemám pekáreň, a ani sa ju zatiaľ nechystám kúpiť, tak ma tento chlebík zaujal Otázočka : Tá 1/2 droždia má byť pol balíčka sušeného droždia, alebo obyčajného ???? Chcem ho vyskúšať.... Vďaka za odpoveď.... |
ODPOVEDAŤ |
Marta G. (Egreska) ID 53992, mimibazar.sk/egreska (11.10.2009, 19:08) | |
Stanka,na ziadny chlebik nepotrebuješ pekaren,kazdy sa da vymiesit ručne a upiect v rure,vlastne ja pečiem všetky v rure,pekaren použivam len na vymiesenie.1/2 čerstveho drozdia moze byt tak asi 1 čl instantneho.Budem rada ak vyskušaš.. A ten grecky čo som pridala dnes je ešte lepši ako tento.. | |
ODPOVEDAŤ |