
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
CUKROVINKY |
Jana V. (zilka) ID 8755 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 14 návštěvníkov) karamelové burizony[ recept č. 18775 zo dňa 10.10.2009 ] ![]() POTREBNÉ PRÍSADY 1 salko 30dkg kryštálového cukru 1 palmarin 2,5 sáčku neochutených burizónov papierové košíčky POSTUP PRÍPRAVY kryštalový cukor skaramelizujeme potom pridáme palmarin , kým sa nerozpustí a nakoniec salko, kým nám nevznikne hustá kaša. Potom to tejto kaše pridáme burizóny a zamiešame. Trošku počkáme, kým to trošku ochladne a potom robíme malé guličky, ktoré ukladáme do papierových košíkov. Foto momentálne nemám, lebo som ich nestihla odfotiť. Dobrú chuť |
![]() | Eva N. (leskot) ID 98318 (18.12.2010, 23:13) |
Tiež som kedysi robila guľky, ale teraz túto hmotu formujem na igelite alebo alobale ako salámu a po stuhnutí krájam asi centimetrové kolieska ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | Darina Š. (vojak) ID 18319 (18.12.2010, 22:18) |
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | Tina H. (kokaZM) ID 102821, mimibazar.sk/kokazm (11.10.2009, 9:32) |
Robievame ich. Sú dobré a trvanlivé. Ako pomôcku môžem uviesť, že guľky tvarujeme mokrými rukami. Ide to lepšie, nelepí sa. | |
ODPOVEDAŤnahlásiť |