
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
ZELENINOVÉ JEDLÁ |
Marie K. (marie333) ID 16804 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci) Zapečený karfiol so zemiakmi[ recept č. 18677 zo dňa 7.10.2009 ] POTREBNÉ PRÍSADY 1 karfiol, cca 8 veľkých zemiakov, 1ks obyčajný párok alebo 25dkg slovenskej, 2 vajcia, 2dl mlieka, malá konzerva zaváraných šampiňónov, 2 paradajky, 10dkg syru Feta alebo balkán, soľ, mletá červená paprika, vegeta, mleté čierne korenie, olej POSTUP PRÍPRAVY Uvaríme si karfiol rozobratý na ružičky, misu na zapekanie si vymastíme olejom, na dno ukladáme plátky surových očistených zemiakov, posolíme, pokoreníme, dáme vrstvu karfiolu, trochu mletej slaámy a na kocky pokrájaný syr, šampiňóny, zasa vrstvu zemiakov, takto opakujeme a poslednú vrstvu zemiakov opäť okoreníme, pokvapkáme olejom, zalejeme mliekom s vajciami a uložíme plátky paradajok, pekáč zakryjeme a pečeieme, po asi 40 minutách pekáč odokryjeme a dopekáme do chrumkava. K zapečenému karfiolu podávame hocijakú zeleninu- je to mňamka. Dobrú chuť! Ja som robievala často karfiol zapačený s bešamelom, ale načo dávať múku. keď netreba zbytočne kalorijky, no nie? |
![]() | ANDREA M. (AIKKI) ID 14607, mimibazar.sk/aikki (19.11.2009, 11:38) |
idem skusit ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
ODPOVEDAŤnahlásiť |