. .. .. .. .. .. .
. .

Pečené zemiaky s cesnakovým tvarohom - RECEPT 1866

Marcela Krištofíková (EmKa) ID 633
.
mimibazar.sk/emka
Oblasť: Senec
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 13.8.2005
Naposledy: 12.12.2015 7:35
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 204
RODINNÉ FOTOGRAFIE 0
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 12
RECEPTY 496
NÁVODY 12

BEZMÄSITÉ JEDLÁ

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 29 návštěvníkov)


Pečené zemiaky s cesnakovým tvarohom


[ recept č. 1866 zo dňa  ]


Pečené zemiaky s cesnakovým tvarohom


POTREBNÉ PRÍSADY

nové zemiaky * bylinková soľ * mleté čierne korenie * mäkký nízkotučný tvaroh * pažítka * pór * cesnak * maslo * plátkový mäkký syr

POSTUP PRÍPRAVY

Klasický slovenský receptuš so zemiakmi.

OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI


1. Na menší plech položte zopár väčších kefkou umytých nových zemiakov so šupkou a dajte ich upiecť pri teplote 250 stupňov asi na 45 minút. Upečte ich do mäkka, podľa veľkosti Vašich zemiakov by to mohlo byť aj skôr, ak sa jedná o nové zemiaky.


2. Zatiaľ si v mise urobíme tvarohovo-cesnakovo-bylinkovú plnku: Do misy dajte tvaroh,


3. pridajte maslo,


4. bylinkovú soľ, korenie,


5. nakrájaný pór,


6. pažítku,


7. cesnak (dala som 3 väčšie strúčiky) a dobre premiešajte.


8. Keď sú zemiaky upečené do mäkka, ostrým nožom ich narežte po dĺžke, roztvorte ich


9. do každého zemiaka dajte lyžicu tvarohovej zmesi,


10. položte plátok syra a dajte krátko zapiecť, pokiaľ sa roztečie syr.


11. Hotovo. Zemiaky výborne chutia horúce, práve vytiahnuté z rúry, tak si dajte do úst azbestovú vložku a môžete sa na krumpličky vrhnúť.


12. Ozdobte pažítkou a zvyšným tvarohom - ak Vám ostal :-)



OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI
<< Zapečené paradajky s paprikou | Pečené zemiaky s cesnakovým tvarohom | Kuracie pečienky so šampiňónmi >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Emilia D. (filmuska) ID 25200 (6.7.2008, 22:49)
no skoda ze som na tento recept natrafila az dnes vecer a nie vcera... mohli byt dnes na veceru... (L) (L) (L)
ODPOVEDAŤ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesta
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu