
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
MLETÉ MÄSO |
Maria H. (zizi173) ID 114442 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | GURMÁNSKY BOCHNÍK[ recept č. 18659 zo dňa 6.10.2009 ] POTREBNÉ PRÍSADY 1 kg vykostenej krkovičky, soľ, mleté čierne korenie, mletá červená paprika, rasca, 1 PL horčice, 2 PL rajčiakového pretlaku, 1 červená a žltá paprika, 1 cibuľa, 200 g tvrdého syra, olej POSTUP PRÍPRAVY Mäso nakrájame, zomelieme, posolíme, okoreníme, pridáme mletú papriku, rascu, horčicu, pretlak a premiešame. Papriku zbavíme jadierok, nakrájame na drobné kocky, cibuľu nadrobno, syr nahrubo postrúhame, pridáme k mäsu a opäť premiešame. Mäsovú zmes upravíme do vymasteného pekáča, potrieme studenou vodou, vložíme do vyhriatej rúry a pečieme asi 60 min. Nateplo bochník podávame s duseným kelom, nastudeno s horčicou, chlebom a čerstvou zeleninou. Želám dobrú chuť :-)) |
Maria H. (zizi173) ID 114442 (6.10.2009, 16:03) |
Rýýýchly a výdatný obedík, lebo večera ![]() |
ODPOVEDAŤnahlásiť |