ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci)
Nepečený ribezľový koláč
[ recept č. 1853 zo dňa 25.7.2007 ]
POTREBNÉ PRÍSADY
piškóty, 120 g masla, želatína, 250 g, mäkkého tvarohu, 250 natierkoveho masla, 200 g práškového cukru, ovocie...ríbezle, zaváranina(džem...)
POSTUP PRÍPRAVY
pomelieme si piškóty, zmiešame s maslom a natlačíme na spodok formy potrieme zaváraninou . Tvaroch a maslo zmiešame pridáme cukor a želatínu (ktorú si pripravíme podľa návodu). Časť cesta dáme na piškóty naň uložíme ovocie (ríbezle...čo je) a opäť dáme vrstvu tvarohu a posypeme čokoládou a ovocím, nechá sa chladiť asi tak 1 hod... a môže sa podávať...
Je to rýchle a veľmi chutné.... Dobrú chuť!! |
 | melania l. (lararuby) ID 130989 (14.1.2010, 12:21) |
ten vyzerá  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |