. .. .. .. .. .. .
. .

Jablkove chrumkanie - RECEPT 18293

Marta G. (Egreska) ID 53992
mimibazar.sk/egreska
Oblasť: Ružomberok
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 31.7.2008
Naposledy: 16.12.2020 12:52
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 16
RODINNÉ FOTOGRAFIE 0
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 80
RECEPTY 339
NÁVODY 10

MÚČNIKY, POHÁRE

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci)


Jablkove chrumkanie


[ recept č. 18293 zo dňa  ]


Jablkove chrumkanie


POTREBNÉ PRÍSADY

Jablkova napln:1 kg jablk( očistenych,nakrajanych na kocky), ja som dala aj hrušky,štava z 1/2 citrona,trošku citr.kory,3 PL cukru, hrozienka,mozete pridat aj nejake ine ovocie. Chrumkava vrstva:65 g hr.muky,100g hn.cukru,1/2 čl škorice,štipka soli,80 g zmaknuteho masla,30g ovsenych vločiek,30g orieškov.

POSTUP PRÍPRAVY

Z chrumkavej vrstvy si rukami urobime taku posypku.Jablka tiež zmiešame so všetkym a rozložime na maslom vymasteny pekač,navrstvime posypku a dame zapiect na 190 st asi 30 min.Podavame teple so šlahačkou alebo so zmrzlinou .Ja som si dala s osladenou kyslou smotanou a s medom..:-)) Fantazia!!!
<< Čínske parené mešce ( Wonton cesto) | Jablkove chrumkanie | Škvarky z domacej pekarničky >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Marta G. (Egreska) ID 53992, mimibazar.sk/egreska (26.10.2009, 13:14)
Dnes som robila slivkove a musim povedat ze je to ešte lepšie ako s jablkami... (zajic) (zajic) (zajic)
ODPOVEDAŤ
kristína s. (nigina) ID 32120 (24.9.2009, 20:07)
Marti, vyzerá to z hľadiska správnej výživy, taká zdravá maškrta (Y) Chcela by som vedieť, ako to vyzerá po upečení, či sa to dá robiť aj na papieri NP, alebo to nedrží pokope, musí sa to zoškrabnúť? Lebo keď to vidím v pohári, neviem si urobiť predstavu. Všetko chrumkavé ja môžem... mňam :-p ;-)
ODPOVEDAŤ
Marta G. (Egreska) ID 53992, mimibazar.sk/egreska (24.9.2009, 20:12)
Kristinka,ja som to zapekala v skle tak sa mi to vobec nepripieklo..zapekaciu misu treba vymazat maslom a je to super,tie jablcka sa neprilepia a ta posypka je na vrchu takze nič nehrozí...ja by som to na papier nedavala..pekne sa to da lyzicou nabrat..podla všetkeho by to malo byt aj trosku zdrave,no ja som to asi zabila tou smotanou ;-) ale bolo to takeeeeeeee dobreeee (L)
ODPOVEDAŤ
Eva H. (Evitchka) ID 26145 (24.9.2009, 19:04)
(clamp) (clamp) vyzera to uzasne, podobne chrumkace robievam, ale takto krasne sa mi to este nepodarilo naservirovat (Y) skvely napad s tou smotanou a medom |:o)
ODPOVEDAŤ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu