
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
Vážení návštevníci,
reagovať na príspevky môžu iba registrovaní užívatelia. Vyplňte krátky registračný formulár a staňte sa naším členom.
Ak ste už u nás zaregistrovaní, prihláste sa prosím.
Tešíme sa na vás.
Vážení návštevníci,
reagovať na príspevky môžu iba registrovaní užívatelia. Vyplňte krátky registračný formulár a staňte sa naším členom.
Ak ste už u nás zaregistrovaní, prihláste sa prosím.
Tešíme sa na vás.
MÚČNIKY, POHÁRE |
Marta G. (Egreska) ID 53992 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci) Jablkove chrumkanie[ recept č. 18293 zo dňa 24.9.2009 ] ![]() POTREBNÉ PRÍSADY Jablkova napln:1 kg jablk( očistenych,nakrajanych na kocky), ja som dala aj hrušky,štava z 1/2 citrona,trošku citr.kory,3 PL cukru, hrozienka,mozete pridat aj nejake ine ovocie. Chrumkava vrstva:65 g hr.muky,100g hn.cukru,1/2 čl škorice,štipka soli,80 g zmaknuteho masla,30g ovsenych vločiek,30g orieškov. POSTUP PRÍPRAVY Z chrumkavej vrstvy si rukami urobime taku posypku.Jablka tiež zmiešame so všetkym a rozložime na maslom vymasteny pekač,navrstvime posypku a dame zapiect na 190 st asi 30 min.Podavame teple so šlahačkou alebo so zmrzlinou .Ja som si dala s osladenou kyslou smotanou a s medom..:-)) Fantazia!!! |
Marta G. (Egreska) ID 53992, mimibazar.sk/egreska (26.10.2009, 13:14) |
Dnes som robila slivkove a musim povedat ze je to ešte lepšie ako s jablkami... ![]() ![]() ![]() |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | kristína s. (nigina) ID 32120 (24.9.2009, 20:07) |
Marti, vyzerá to z hľadiska správnej výživy, taká zdravá maškrta ![]() ![]() ![]() |
|
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | Marta G. (Egreska) ID 53992, mimibazar.sk/egreska (24.9.2009, 20:12) |
Kristinka,ja som to zapekala v skle tak sa mi to vobec nepripieklo..zapekaciu misu treba vymazat maslom a je to super,tie jablcka sa neprilepia a ta posypka je na vrchu takze nič nehrozí...ja by som to na papier nedavala..pekne sa to da lyzicou nabrat..podla všetkeho by to malo byt aj trosku zdrave,no ja som to asi zabila tou smotanou ![]() ![]() |
|
ODPOVEDAŤnahlásiť |
Eva H. (Evitchka) ID 26145 (24.9.2009, 19:04) |
![]() ![]() ![]() ![]() |
ODPOVEDAŤnahlásiť |