. .. .. .. .. .. .
. .

Vážení návštevníci,
reagovať na príspevky môžu iba registrovaní užívatelia. Vyplňte krátky registračný formulár a staňte sa naším členom.
Ak ste už u nás zaregistrovaní, prihláste sa prosím.

Tešíme sa na vás.

Vážení návštevníci,
reagovať na príspevky môžu iba registrovaní užívatelia. Vyplňte krátky registračný formulár a staňte sa naším členom.
Ak ste už u nás zaregistrovaní, prihláste sa prosím.

Tešíme sa na vás.

Jablkove chrumkanie - RECEPT 18293

NÁZOV
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY

MÚČNIKY, POHÁRE

ID 53992 | zobrazit další recepty

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci)


Jablkove chrumkanie


[ recept č. 18293 zo dňa  ]


Jablkove chrumkanie


POTREBNÉ PRÍSADY

Jablkova napln:1 kg jablk( očistenych,nakrajanych na kocky), ja som dala aj hrušky,štava z 1/2 citrona,trošku citr.kory,3 PL cukru, hrozienka,mozete pridat aj nejake ine ovocie. Chrumkava vrstva:65 g hr.muky,100g hn.cukru,1/2 čl škorice,štipka soli,80 g zmaknuteho masla,30g ovsenych vločiek,30g orieškov.

POSTUP PRÍPRAVY

Z chrumkavej vrstvy si rukami urobime taku posypku.Jablka tiež zmiešame so všetkym a rozložime na maslom vymasteny pekač,navrstvime posypku a dame zapiect na 190 st asi 30 min.Podavame teple so šlahačkou alebo so zmrzlinou .Ja som si dala s osladenou kyslou smotanou a s medom..:-)) Fantazia!!!
<< Pre Máriu do škôlky | Jablkove chrumkanie | *♥*Kuracia pečienka po gazdovsky*♥* >>
nahlásiť
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Marta G. (Egreska) ID 53992, mimibazar.sk/egreska (26.10.2009, 13:14)
Dnes som robila slivkove a musim povedat ze je to ešte lepšie ako s jablkami... (zajic) (zajic) (zajic)
ODPOVEDAŤnahlásiť
kristína s. (nigina) ID 32120 (24.9.2009, 20:07)
Marti, vyzerá to z hľadiska správnej výživy, taká zdravá maškrta (Y) Chcela by som vedieť, ako to vyzerá po upečení, či sa to dá robiť aj na papieri NP, alebo to nedrží pokope, musí sa to zoškrabnúť? Lebo keď to vidím v pohári, neviem si urobiť predstavu. Všetko chrumkavé ja môžem... mňam :-p ;-)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Marta G. (Egreska) ID 53992, mimibazar.sk/egreska (24.9.2009, 20:12)
Kristinka,ja som to zapekala v skle tak sa mi to vobec nepripieklo..zapekaciu misu treba vymazat maslom a je to super,tie jablcka sa neprilepia a ta posypka je na vrchu takze nič nehrozí...ja by som to na papier nedavala..pekne sa to da lyzicou nabrat..podla všetkeho by to malo byt aj trosku zdrave,no ja som to asi zabila tou smotanou ;-) ale bolo to takeeeeeeee dobreeee (L)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Eva H. (Evitchka) ID 26145 (24.9.2009, 19:04)
(clamp) (clamp) vyzera to uzasne, podobne chrumkace robievam, ale takto krasne sa mi to este nepodarilo naservirovat (Y) skvely napad s tou smotanou a medom |:o)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Reklama | Podmienky pre používanie služby Mimibazar | Desatoro | Logo Overený obchodník | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Osobné údaje | Kontakt
Jednotné kontaktné miesta / Single Points of Contact | Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky používania služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Cookies | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra | Povinne zverejňované informácie

© 2001–2025 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s.
se sídlem náměstí Marie Schmolkové 3493/1, 100 00 Praha 10, IČO: 02346826, zapsaná v OR, sp.zn. B 19490 a dodávatelia obsahu