
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
MÚČNIKY, POHÁRE |
Marie K. (marie333) ID 16804 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) Trasená torta "light" alebo pokus o zdravšiu verziu trasenej torty[ recept č. 18176 zo dňa 21.9.2009 ] POTREBNÉ PRÍSADY 1ks krém OLLÉ 50g, 2x 125g jogurt biely, 1 ks vanilkový cukor, 1 ks konzerva mandarínok malá, piškoty cereálne,alebo nejaké cereálne sušienky, či piškotový korpus na ozdobenie: Granko, banány alebo podľa vlastnej fantázie POSTUP PRÍPRAVY Do tortovej formy naukladáme piškoty alebo cereálne sušienky /podrvené tlčikom na mäso a s trochou masla zmiešané/, do hrnca s pokrývkou si vylejeme mandarinkový kompot celý, pridáme prášok OLLÉ a biele jogurty s vanilkovým cukrom, zatvoríme a trasieme dovtedy, kým masa nieje ztuhnutá, na piškoty pokvapkané šťavou z iného kompotu s trochou rumu či uvarenej kávy s cukrom dáme polovičku krému, opäť piškoty a ukončíme krémom, povrch ozdobíme podľa vlastnej fantázie a dáme do chladničky, lepšia je druhý deň po odležaní,ale u nás torta nemá šancu do druhého dňa ani ostať nie to odležať. Prajem zdravé mlsanie! Nie je to nič nového, len je to zdravšia verzia klasickej trasenej torty, aká sa tu už určite objavila. Nuž za skúšku to stálo, i keď dcérka prehlásila, že šľahačka je predsa len šľahačka, tak posúďte sami. |
![]() | Júlia K. (silver) ID 15132, mimibazar.sk/silver (upravené 25.6.2011, 12:11) |
Majka, táto verzia trasenej tortičky sa mi zdá ešte lepšia ako so šľahačkou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | Zuzana M. (dolly) ID 25445 (21.9.2009, 20:11) |
Trasenú som jedla, rada vyskúšam niečo zdravšie. Skvelý nápad. ![]() |
|
ODPOVEDAŤnahlásiť |