. .. .. .. .. .. .
. .

Závitky s tuniakom - RECEPT 18031

Katarína B. (kava4) ID 47637
.
Oblasť: Malacky
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 27.5.2008
Naposledy: 26.4.2024 5:47
Aktualizácia: 23.1.2024 8:31
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 16
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 39
RODINNÉ FOTOGRAFIE 26
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 12
RECEPTY 84
NÁVODY 25

RYŽA A CESTOVINY

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci)


Závitky s tuniakom


[ recept č. 18031 zo dňa  ]


Závitky s tuniakom


POTREBNÉ PRÍSADY

8 zelených plátkov lazaní soľ 150 g tuniaka (z konzervy) 1 zväzok jarnej cibuľky 2 strúčiky cesnaku 1 zväzok trebuľky 400 g smotanového tvarohu 2 vajcia 150 g čerstvo nastrúhaného parmezánu čierne korenie maslo na vymastenie formy

POSTUP PRÍPRAVY

1. Plátky lazaní uvaríme al dente vo vriacej osolenej vode, scedíme, prepláchneme studenou vodou, necháme dobre odkvapkať a odložíme nabok. Môžete použiť aj takýto šikovný cediaci vrchnák na hrniec, viď obrázok dole.

2. Tuniaka necháme odkvapkať a vidličkou ho roztlačíme. Jarnú cibuĺku očistíme, umyjeme, osušíme a nakrájame na tenké kolieska. Cesnak ošúpeme a nakrájame nadrobno. trebuľku opláchneme, osušíme a nasekáme najemno.

3. Tvaroh, vajcia a 100 g parmezánu rozmiešame, pridáme jarnú cibuľku, cesnak a trebuľku, premiešame, dochutíme čiernym korením a osolíme.

4. Rúru predhrejeme na 180 C. Každý plátok potrieme náplňou a stočíme. Závitky pokrájame na širšie kúsky a vložíme do vymastenej formy na nákypy. Posypeme zvyškom parmezánu a dáme zapiecť zhruba na 15 minút do strednej časti rúry.

príprava: cca 45 minút
P.S. Trebuľku môžte nahradiť čerstvou hladkou petržlenovou vňaťou.


OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI


cediaci vrchnák, viď aukcia číslo: 1419062



OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI
<< Tortellini v smotanovej omáčke so žampiónmi | Závitky s tuniakom | Kuracie prsia plnené kapustou >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Evi Y. (Evi Jasmin) ID 86836 (22.9.2009, 20:05)
Ahoj, tak som to dnes skusila na veceru a malo to velky uspech, lazane sa mi trocha polepili ale dalo sa to zavinut aj tak, namiesto 2 vajec som ale dala len jedno a tu trebulku sme nemali to je jasne, takze petrzlenova vnat.
Naozaj velmi dobre a celkom rychle. (pl) dakujeme
ODPOVEDAŤ
jitka h. (jitulka78) ID 70330 (16.9.2009, 20:40)
(clamp) (clamp) jeee, to urcite vyzkousim, vypada to zajimave (clamp) (clamp)
ODPOVEDAŤ
Katarina B. (kaca868) ID 38364 (16.9.2009, 20:16)
(Y) (Y) (Y)mňaaaam, tak toto by som mala vyskúšať (clamp)
ODPOVEDAŤ
Livia J. (Livia J.) ID 11706, mimibazar.sk/liviaj (16.9.2009, 20:08)
tak toto by som si dala hned (pl) (pl) (pl) (pl) (pl) (pl) (pl) (pl) len prosim čo je to trebuľka *-) *-) *-) *-) (flower) (flower) (flower) (flower) (flower) (flower)
ODPOVEDAŤ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu