 | Eva N. (leskot) ID 98318 (24.12.2009, 0:20) |
Presne takto robím aj ja krémeš, akurát ten sneh pridávam do pudingu hneď do takého horúceho a krém je potom taký nadýchaný, ľahučký - aj je vysoký a dobre sa krája. S maslom som krémeše ešte nikdy nerobila, takto nám to veľmi chutí. A tento krém používam aj do odpaľovaných venčekov. Ten nápad bez vrchného cesta veľmi oceňujem,lebo doteraz som ich vždy musela šrotiť ja (no keď už boli poliate čokoládou) Takže vďaka, stále sa je čo učiť  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 | Adriana R. (Bill) ID 15843, mimibazar.sk/bill (16.9.2009, 11:48) |
vyzerá veľmi chutne určite vyskúšam, si šikulka. |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 | Natália R. (Naťa) ID 24112 (16.9.2009, 13:44) |
Ďakujem za pochvaľu. Kedysi som robila cesto aj na vrch ale doma všetci šomrali že sa to zle krája .... Tak som sa rozhodla, že vrch nebude a bude čokoláda. Ja koláče nejem ale tento si dám.  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |