
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
Vážení návštevníci,
reagovať na príspevky môžu iba registrovaní užívatelia. Vyplňte krátky registračný formulár a staňte sa naším členom.
Ak ste už u nás zaregistrovaní, prihláste sa prosím.
Tešíme sa na vás.
Vážení návštevníci,
reagovať na príspevky môžu iba registrovaní užívatelia. Vyplňte krátky registračný formulár a staňte sa naším členom.
Ak ste už u nás zaregistrovaní, prihláste sa prosím.
Tešíme sa na vás.
MÚČNIKY, POHÁRE |
Natália R. (Naťa) ID 24112 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 12 návštěvníkov) Krémeška[ recept č. 18004 zo dňa 15.9.2009 ] ![]() POTREBNÉ PRÍSADY 1 lístové cesto ak máme mrazené tak 1/2 Plnka. 1 l mlieka, 200 g kryš. cukor, 4 balíčky zlatého klasu, 2 balíčky vanilkového cukru, 4 vajcia, rum POSTUP PRÍPRAVY . OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ![]() 1 lístkové cesto ![]() Cesto rozbalíme, dáme na opačné stranu plechu a popicháme vidličkou ![]() Upečieme pri 200 C a necháme vychladnúť ![]() prísady na plnku + jedna dobrá kávička ![]() Zmiešame mlieko, cukor, zlatý klas, vanilkový cukor a 4 žĺtky ![]() Uvaríme puding a necháme vychladnúť ![]() Vyšľaháme bielky a pridáme do letného pudingu ![]() Plnku natrieme na lístkové cesto ![]() Na plnku natrieme vyšľahanú šľahačku so tužovačom a cukrom (podľa chuti) a na vrch nastrúhame čokoládu ![]() A toto je výsledok. Je fakt veľmi dobrý. Prajem dobrú chuť OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI |
![]() | Eva N. (leskot) ID 98318 (24.12.2009, 0:20) |
Presne takto robím aj ja krémeš, akurát ten sneh pridávam do pudingu hneď do takého horúceho a krém je potom taký nadýchaný, ľahučký - aj je vysoký a dobre sa krája. S maslom som krémeše ešte nikdy nerobila, takto nám to veľmi chutí. A tento krém používam aj do odpaľovaných venčekov. Ten nápad bez vrchného cesta veľmi oceňujem,lebo doteraz som ich vždy musela šrotiť ja (no keď už boli poliate čokoládou) ![]() ![]() ![]() |
|
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | Adriana R. (Bill) ID 15843, mimibazar.sk/bill (16.9.2009, 11:48) |
vyzerá veľmi chutne určite vyskúšam, si šikulka. | |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | Natália R. (Naťa) ID 24112 (16.9.2009, 13:44) |
Ďakujem za pochvaľu. Kedysi som robila cesto aj na vrch ale doma všetci šomrali že sa to zle krája .... Tak som sa rozhodla, že vrch nebude a bude čokoláda. Ja koláče nejem ale tento si dám. ![]() ![]() |
|
ODPOVEDAŤnahlásiť |