
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
Vážení návštevníci,
reagovať na príspevky môžu iba registrovaní užívatelia. Vyplňte krátky registračný formulár a staňte sa naším členom.
Ak ste už u nás zaregistrovaní, prihláste sa prosím.
Tešíme sa na vás.
MLETÉ MÄSO |
Aneta C. (Anet_007) ID 67403 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci) mäsové hniezda[ recept č. 17813 zo dňa 11.9.2009 ] ![]() POTREBNÉ PRÍSADY pre 4 osoby: 250 g dlhých špagiet, soľ, 1/2 cibule, 2 PL oleja, 300 g mletého mäsa, 2 PL rajčinového pretlaku, 100 g varenej kukurice bonduelle z konzervy, 60 g nátier.masla, 2 PL slnečnicových semiačok, 1 PL nakrájaných čerstvých byliniek (zmes), mleté čierne korenie, chilikorenie (mletá červ.paprika-štipľavá), 2 vajcia, 2 PL mlieka, 4, rajčiny, žerucha (príp. petrž.vňať). POSTUP PRÍPRAVY Špagety uvaríme podľa návodu. Na oleji opražíme cibuľu nakrájanú nadrobno, pridáme mäso, taktiež dobre opražíme a vmiešame rajč.pretlak, kukuricu, nátier.maslo, slneč.semiačka a bylinky. Osolíme, okoreníme, rúru predhrejeme na 200 stupňov. Vajcia rozšľaháme s mliekom. Špagety rozdelíme na 8 častí a na papiery na pečenie pomocou vidličky zakrútime na "hniezda". Polejeme mliekovo-vajcovou masou. Mäso rozdelíme na hnieda na stred a hneď dáme piecť na cca. 12 min. Podávame s pokrájanými rajčinami posypanými žeruchou. |