
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
BEZMÄSITÉ JEDLÁ |
Andrea H. (AdaHeis-metráž) ID 99318 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) bochníčky z enciánu[ recept č. 17810 zo dňa 10.9.2009 ] ![]() POTREBNÉ PRÍSADY Encián-podľa počtu osôb+ešte jeden alebo + 10dkg tvrdého syra/teda na 3os-4syry/.....cibuľa,vajce,štipka soli a korenia.strúhanka a olej na vyprážanie POSTUP PRÍPRAVY Encián nastrúhame na väčšom strúhadle,pridáme štipku soli /ale nemusí byť lebo syr je dosť slaný/ a štipku korenia,vajce,nadrobno nakrájanú cibuľku a strúhanku- aspoň za lyžicu.....prísady zmiešame aby nám vznikla hmota z ktorej sa budú dať robiť menšie bochníčky vysoké asi 1cm,obalíme v strúhanke a vypražíme.....po vypražení je ich dobre nechať chvíľku na kuchynskej utierke aby odsala prebytočný tuk.Podávame ako klasický syr...so zemiakmi,kašou či hranolkami...možme papať aj s kečupom či tatarskou...zeleninivým šalátom...čo má kto rád....dobrú chuť!!!!!!! |