. .. .. .. .. .. .
. .

bochníčky z enciánu - RECEPT 17810

NÁZOV
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY

BEZMÄSITÉ JEDLÁ

ID 99318 | zobrazit další recepty

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník)


bochníčky z enciánu


[ recept č. 17810 zo dňa  ]


bochníčky z enciánu


POTREBNÉ PRÍSADY

Encián-podľa počtu osôb+ešte jeden alebo + 10dkg tvrdého syra/teda na 3os-4syry/.....cibuľa,vajce,štipka soli a korenia.strúhanka a olej na vyprážanie

POSTUP PRÍPRAVY

Encián nastrúhame na väčšom strúhadle,pridáme štipku soli /ale nemusí byť lebo syr je dosť slaný/ a štipku korenia,vajce,nadrobno nakrájanú cibuľku a strúhanku- aspoň za lyžicu.....prísady zmiešame aby nám vznikla hmota z ktorej sa budú dať robiť menšie bochníčky vysoké asi 1cm,obalíme v strúhanke a vypražíme.....po vypražení je ich dobre nechať chvíľku na kuchynskej utierke aby odsala prebytočný tuk.Podávame ako klasický syr...so zemiakmi,kašou či hranolkami...možme papať aj s kečupom či tatarskou...zeleninivým šalátom...čo má kto rád....dobrú chuť!!!!!!!
<< oranžová | bochníčky z enciánu | nádherný Makovo-slivkový koláčik ! >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu