
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
RYŽA A CESTOVINY |
Katarína B. (kava4) ID 47637 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci) Špagety con Pesto[ recept č. 17606 zo dňa 3.9.2009 ] ![]() POTREBNÉ PRÍSADY 1 PL píniových jadier 1 1/2 zväzku bazalky 1 strúčik cesnaku soľ 3 PL parmezánu 60 ml olivového oleja čierne korenie 500 g špagiet POSTUP PRÍPRAVY 1. Píniové jadrá opražíme na panvici bez tuku. Otrháme lístky bazalky, opláchneme ich a osušíme. Cesnak ošúpeme a všetko nasekáme nahrubo. 2. Z bazalky, cesnaku, soli a píniových jadier v mixéri vymiešame vláčnu hmotu. Ak nemáte mixér, pomaly rozdrvte prísady v mažiari. Primiešame parmezán a olivový olej a okoreníme. 3. Špagety uvaríme al dente v dostatočnom množstve vriacej osolenej vody podľa návodu na obale. Scedíme. Môžete použiť aj takýto šikovný cediaci vrchnák na hrniec, viď obrázok dole. Nájdete ho medzi mojimi aukciami v kategórii Domáce potreby. Viac informácií v popise. Zmiešame ich s pestom a podávame. príprava: 30 minút P.S. Už vylúpané píniové oriešky dostať kúpiť napr. v ochode so zdravou výživou, v bio-obchodoch a pod. Ich orechová chuť zlepšuje vegetariánske a mäsité jedlá. Môžu sa jesť surové, pražené alebo solené. Na strome, ktorý sa volá Borovica píniová, po latinsky Pinus pinea rastú hore v korune pripomínajúcej dáždnik malé šišky. Oberajú sa v zime a nasledujúce leto sa sušia na slnku, kým sa šupiny otvoria a a uvoľnia jadrá. Domovom tohto stromu je Stredomorie, piesočnaté pobrežné oblasti. OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI |