Katarína P. (LUSINDA) ID 9050 | zobrazit další recepty
ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 6 návštěvníkov)
ALOBALOVÉ TAJOMSTVO
[ recept č. 1758 zo dňa 11.7.2007 ]
POTREBNÉ PRÍSADY
zemiaky, cibuľa, cesnak, bravč. stehno (alebo aké má kto rád), oravská slaninka, šampióny, maslo, soľ, rasca pác: vegeta, olej, pretlačený cesnak,červená paprika
POSTUP PRÍPRAVY
Mäsko pokrájame na rezance a dáme na noc do pácu. V prvom rade si pokrájame šampióny a udusíme na masti a cibuľke, zemiaky pokrájame na kolieska, slaninku pokrájame na pásiky, cibuľku a cesnak na kolieska. A môžeme začať. Na alobal dáme na kolieska pokrájané zemiaky, posolíme, porascujeme, na kolieska pokrájanú cibuľku, mäsko z pácu, cesnak, slaninku pokrájanú na pásiky , udusené šampióny a plátok masla. Alobal dobre zabalíme a dáme piecť do vyhriatej rúry na 45 minút. Potom alobal otvoríme a necháme 10-15minút zapiecť. Dobrú chuť!! |
 | Katarína G. (ciapka) ID 11312, mimibazar.sk/ciapka (27.8.2007, 15:43) |
Výborná papanica , jednoduchá príprava , proste super receptík Ďakujemeeee  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 |  | Katarína P. (LUSINDA) ID 9050 (6.9.2007, 21:27) |
Som rada že Vám chutilo , u nás má tiež velký úspech  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |