
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
BEZMÄSITÉ JEDLÁ |
Pavol L. (Pajko1980) ID 99826 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci) Syrová pita – TYROPITA[ recept č. 17254 zo dňa 23.8.2009 ] ![]() POTREBNÉ PRÍSADY 500g fety 100g syru kefalograviera strúhaného 1 šálka mlieka ....................................... 3 pol. Lyžice mäkkého masla alebo margarínu kôpor alebo mäta jemne posekaná 4 rozšlahané vajcia čierne korenie maslo na listy cesta 500g cesta cesto pita /alebo lístkové/ POSTUP PRÍPRAVY Fetu rozmačkajte vidličkou. Pridajte syr kefalograviera, mlieko, kôpor alebo mätu, vajcia a čierne korenie. Na vymazaný plech dajte po jednom polovicu listov cesta, ktoré ste každý zvlásť namazali rozpusteným maslom. Na povrch cesta rozprestrite syrovú náplň a prikryte zvyšnými, opäť dobre namastenými listami cesta. Pečte v stredne vyhriatej rúre zhruba jednu hodinu. |
Katarína G. (KAG) ID 51273 (17.9.2009, 15:38) |
Možem sa spytať, kde ste kupili cesto pita |
ODPOVEDAŤnahlásiť |