. .. .. .. .. .. .
. .

Vážení návštevníci,
reagovať na príspevky môžu iba registrovaní užívatelia. Vyplňte krátky registračný formulár a staňte sa naším členom.
Ak ste už u nás zaregistrovaní, prihláste sa prosím.

Tešíme sa na vás.

FAJNOVA PLNENA TEKVICA - RECEPT 9263

NÁZOV
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY

BEZMÄSITÉ JEDLÁ

ID 54673 | zobrazit další recepty

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 8 návštěvníkov)


FAJNOVA PLNENA TEKVICA


[ recept č. 9263 zo dňa  ]


FAJNOVA PLNENA TEKVICA


POTREBNÉ PRÍSADY

Plnená tekvica 1 veľká podlhovastá tekvica 150 g ovsenych alebo inych vlociek Ca.2,5 mlieka alebo vody Sušené hríby - tu sompouzila Shitake ale mozu sa robit aj so sampinonmi a pod. 2 paradajky Soľ korenie mletá červená paprika sušený cesnak, bazalka 2 vajcia 250 ml bieleho jogurtu 150 g strúhanej Goudy alebo iny tvrdy syr

POSTUP PRÍPRAVY

Hríby namáčame asi hodinu v studenej vode, potom vodu zlejeme a v novej osolenej vode varíme asi 10 minút.
Vločky v miske zalejeme horúcim mliekom alebo vodou, zakryjeme a nechame napučať.
Medzitým umyjeme tekvicu, ošúpeme, pozdĺž rozkrojíme, vnútro vydlabeme a nakrájeme na malé kocky. Celé polky tekvice položíme na olejom vymastený plech alebo jénsku misu. Trochu osolíme.
Pripravíme si plnku: Hríby a paradajky nakrájame na menšie kúsky, zmiešame s nakrájanou dužinou tekvice, vločkami, vajíčkami, korením a soľou. Zmesou naplníme pripravenú tekvicu.
Do jogurtu primiešame strúhaný syr a zalejeme ním plnenú tekvicu.

Pečieme asi hodinu pri 180˚C.
<< Laskonky orechové ( tieto sú skvelé), alebo kokosové | FAJNOVA PLNENA TEKVICA | Mäkkučké perníčky >>
nahlásiť
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Jana B. (memory97) ID 182996 (26.8.2011, 15:08)
vnutro aj s tymi jadierkami treba vybrat a potom dat do tej zmesy? alebo jadierka prec a iba to vnutro?
ODPOVEDAŤnahlásiť
Jana B. (memory97) ID 182996 (26.8.2011, 14:49)
super receptik :-) vyskuali sme bez hub, ale s nimi je to omnoho lepsie :-)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Reklama | Podmienky pre používanie služby Mimibazar | Desatoro | Logo Overený obchodník | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Osobné údaje | Kontakt
Jednotné kontaktné miesta / Single Points of Contact | Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky používania služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Cookies | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra | Povinne zverejňované informácie

© 2001–2025 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s.
se sídlem náměstí Marie Schmolkové 3493/1, 100 00 Praha 10, IČO: 02346826, zapsaná v OR, sp.zn. B 19490 a dodávatelia obsahu