
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
Vážení návštevníci,
reagovať na príspevky môžu iba registrovaní užívatelia. Vyplňte krátky registračný formulár a staňte sa naším členom.
Ak ste už u nás zaregistrovaní, prihláste sa prosím.
Tešíme sa na vás.
BEZMÄSITÉ JEDLÁ |
Katarína N. (Hugi) ID 54673 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 8 návštěvníkov) FAJNOVA PLNENA TEKVICA[ recept č. 9263 zo dňa 8.12.2008 ] ![]() POTREBNÉ PRÍSADY Plnená tekvica 1 veľká podlhovastá tekvica 150 g ovsenych alebo inych vlociek Ca.2,5 mlieka alebo vody Sušené hríby - tu sompouzila Shitake ale mozu sa robit aj so sampinonmi a pod. 2 paradajky Soľ korenie mletá červená paprika sušený cesnak, bazalka 2 vajcia 250 ml bieleho jogurtu 150 g strúhanej Goudy alebo iny tvrdy syr POSTUP PRÍPRAVY Hríby namáčame asi hodinu v studenej vode, potom vodu zlejeme a v novej osolenej vode varíme asi 10 minút. Vločky v miske zalejeme horúcim mliekom alebo vodou, zakryjeme a nechame napučať. Medzitým umyjeme tekvicu, ošúpeme, pozdĺž rozkrojíme, vnútro vydlabeme a nakrájeme na malé kocky. Celé polky tekvice položíme na olejom vymastený plech alebo jénsku misu. Trochu osolíme. Pripravíme si plnku: Hríby a paradajky nakrájame na menšie kúsky, zmiešame s nakrájanou dužinou tekvice, vločkami, vajíčkami, korením a soľou. Zmesou naplníme pripravenú tekvicu. Do jogurtu primiešame strúhaný syr a zalejeme ním plnenú tekvicu. Pečieme asi hodinu pri 180˚C. |
Jana B. (memory97) ID 182996 (26.8.2011, 15:08) |
vnutro aj s tymi jadierkami treba vybrat a potom dat do tej zmesy? alebo jadierka prec a iba to vnutro? |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
Jana B. (memory97) ID 182996 (26.8.2011, 14:49) |
super receptik ![]() ![]() |
ODPOVEDAŤnahlásiť |