. .. .. .. .. .. .
. .

Čerstvé tortellini s pikantnou omáčkou z čerstvých rajčín a byliniek - RECEPT 17052

Natalia L. (Natinka22) ID 86833
.
Oblasť: Bratislava
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 13.3.2009
Naposledy: 15.6.2024 17:44 včera
Aktualizácia: 4.11.2010 15:04
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 3
RODINNÉ FOTOGRAFIE 1
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 0
RECEPTY 38
NÁVODY 0

RYŽA A CESTOVINY

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci)


Čerstvé tortellini s pikantnou omáčkou z čerstvých rajčín a byliniek


[ recept č. 17052 zo dňa  ]


Čerstvé tortellini s pikantnou omáčkou z čerstvých rajčín a byliniek


POTREBNÉ PRÍSADY

Čerstvé tortellini (ravioli), Čerstvé rajčiny, Čerstvé bylinky (oregáno, bazalka), Feferónky, Cesnak, Olivovy olej, Rukola, Cherry rajčinky, Parmezán.

POSTUP PRÍPRAVY

Dáme zovrieť vodu do hrnca na cestoviny a zatiaľ si ošúpeme a nakrájame na tenké plátky 3-4 strúčiky cesnaku a jadierok zbavíme 1-2 feferónky, ktoré tiež nakrájame.

Do vriacej vody vložíme 3-4 rajčiny na cca 1 minútku, vyberieme a ošúpeme kožu, ošúpané rajčiny nakrájame na kocky.

Do osolenej vody dáme variť ravioli či tortellini.

Na rozpáleny olivový olej dáme opražiť najprv cesnak, potom pridáme feferónky a nakoniec rajčiny. Rajčiny chceme v podstate len ohriať a nakoniec pridáme nasekané čersté oregáno a bazalku. Odstavíme z ohňa.

Uvarené cestoviny zmiešame s omáčkou.

Servírujeme posypané parmezánom, rukolou a čerstvými cherry rajčinkami.

Dobrú chuť!

PS pridám aj foto, keď to budem variť :o)


OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI


Nakrájame si cesnak, feferónky, bylinky, rajčinky stiahneme z kože a naštvorčekujeme.


Na olivovom oleji opražíme najprv cesnak, potom pridáme na minútku feferónky a potom rajčinky. Na koniec vmiešame bylinky a dusíme už iba chvíľočku, kým sa nám chute zmiešajú.


Uvarené cestoviny pridáme do rajčinovej zmesi, necháme chvíľku postáť a servírujeme.



OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI
<< Výborný domáci džem od ex-svokry | Čerstvé tortellini s pikantnou omáčkou z čerstvých rajčín a byliniek | Výborné a pikantné zapekané kuracie prsíčka >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Lucia K. (noir222) ID 147185 (8.5.2010, 10:42)
toto urcite vyskusam :-) je to delikatesa (clamp)
ODPOVEDAŤ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesta
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu