
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
CUKROVINKY |
Irča G. (ika05) ID 105889 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) Snehový ovál[ recept č. 16771 zo dňa 6.8.2009 ] POTREBNÉ PRÍSADY 4 vajcia 200 g kryštálového cukru 2 lyžice jemného kukuričného škrobu Krém: 250 ml smotany na šlahanie 100 g horkej čokolády K tomu: ovocie podla sezóny papier na pečenie POSTUP PRÍPRAVY 1.Z bielkov vyšľaháme tuhý sneh ,prípadne cukor a ešte chvíľu šlaháme. 2.Do snehu zľahka primiešame kukuričný škrob 3.Na plech dáme papier na pečenie na ktorý nakreslíme 2 rovnaké ovaly 4.pomocou cukrárenského vrecka s ozdobnou špičkou nastriekame sneh na ovál 5.Pečieme pri teplote 100 stupňov asi 35-40 minút a asi 20 minút pri pootvorených dvierkach 6.Necháme vychladnúť v otvorenej rúre. Krém: Šlahačku a na kúsky polámanú čokoládu privedieme do varu ,necháme odstáť najlepšie do druhého dňa. Snehový ovál: Plníme pred podávaním .Na jeden korpus nastriekame 1/3 krému a prikryjeme druhým korpusom .Vrch ozdobíme zvyšným krémom .Ozdobíme podľa fantázie. A chutí no priam božsky ...asi ako parížske rožky :))tak a mala mala radosť chutil a na stole sa dlho neohrial ani na fotku:( |