. .. .. .. .. .. .
. .

Vážení návštevníci,
reagovať na príspevky môžu iba registrovaní užívatelia. Vyplňte krátky registračný formulár a staňte sa naším členom.
Ak ste už u nás zaregistrovaní, prihláste sa prosím.

Tešíme sa na vás.

Vynikajúci špenátik - RECEPT 16715

NÁZOV
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY

OMÁČKY

ID 16522 | zobrazit další recepty

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 12 návštěvníkov)


Vynikajúci špenátik


[ recept č. 16715 zo dňa  ]


Vynikajúci špenátik


POTREBNÉ PRÍSADY

Mrazený (ak máte čerstvý, najlepšie čerstvý) špenát, 3 strúčiky cesnaku, soľ, smotana na varenie, resp. 10-12% smotana, kúsok masielka.

POSTUP PRÍPRAVY

Zabudla som odfotiť prípravu, nabudúce doložím fotky:)

OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI


V rajnici si roztopíme asi 1/3 masla, pridáme špenát a prelisované strúčky cesnaku. Privedieme do varu (kým sa nám mrazený špenát rozmrazí), povaríme asi 5-10 minút. Keď je špenátik rozmrazený, stačí 5 minút. Potom pridáme smotanu a jemne dochutíme soľou. Podávame so zemiačikmi, alebo ako príloha k mäsu, alebo len tak. samotný. Je vynikajúci. .


ĎAKUJEM za receptík mojej sestričke, ktorá mi ho posunula, myslím, že ho má od kamarátky, ktorá jej ho posunula...:)))). !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ak sa náhodou stotožní s nejakým tu už publikovaným receptíkom, nemienim čítať vyhrážky, že som recept "ukradla", alebo okopírovala (človek sa tu dočíta kadečo), radšej ho zmažem. Ale len z tejto stránky, nie z mojej hlavy, nech už je od kohokoľvek.



OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI
<< Cukinová dobrota | Vynikajúci špenátik | Vymyslená a naservírovaná zmrzlinka mojou láskou Vanesskou >>
nahlásiť
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Stanislava H. (stanka264) ID 216341 (8.4.2013, 19:24)
(Y)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Mária P. (Mayka) ID 13577 (28.11.2009, 13:12)
vyskusame
ODPOVEDAŤnahlásiť
Estera Š. (esti7) ID 16522 (12.1.2010, 0:31)
Jéj, ďalšie krásne zvieratko (&). Aj naše detičky snívajú o psíkovi. Raz ho veru budú mať :-$. (hello)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Adrika V. (Svadbamoja) ID 31058, mimibazar.sk/Svadbamoja (6.10.2009, 20:06)
Dakujem dakujem, (pl) (pl) (pl), vyborny,
ODPOVEDAŤnahlásiť
Estera Š. (esti7) ID 16522 (12.1.2010, 0:30)
Nie je začo :-), nechápem, prečo toľko ľudí a dietok má zo špenátu husiu kožu...Žeby to nútenie v "našich časoch"? ko...istickou výchovou ? :^).
Pekné zvieratko... *-) morčiatko? Je už veľa hodín a pomaly sa mi rozmazávajú písmenká (H).idem už (child3). (L)
ODPOVEDAŤnahlásiť
silvia b. (cocacola) ID 54633 (4.8.2009, 16:39)
(clamp) (clamp) (clamp) (clamp)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Estera Š. (esti7) ID 16522 (4.8.2009, 18:33)
(L) (hello)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Reklama | Podmienky pre používanie služby Mimibazar | Desatoro | Logo Overený obchodník | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Osobné údaje | Kontakt
Jednotné kontaktné miesta / Single Points of Contact | Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky používania služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Cookies | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra | Povinne zverejňované informácie

© 2001–2025 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s.
se sídlem náměstí Marie Schmolkové 3493/1, 100 00 Praha 10, IČO: 02346826, zapsaná v OR, sp.zn. B 19490 a dodávatelia obsahu