
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
KURACIE MÄSO A HYDINA |
Katka W. (kote125) ID 106190 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci) Pečené kuracie mäsko v slaninke[ recept č. 16544 zo dňa 29.7.2009 ] POTREBNÉ PRÍSADY kuracie mäso(mnozstvo nie je dolezite,podla seba),oravska alebo sedmohradska slaninka,horcica, olej,sol,korenie,americke zemiaky. POSTUP PRÍPRAVY Mäsko si nakrajame na platky(ako rezne),jemne ich osolime,potrieme horcicou, trosku okorenime a na horucom oleji ich trochu poopekame kym nedostanu bielu farbu.Ked mame vsetko mesko poopekane,zacneme ho krajat n take hrubsie rezance(ako obdlzniky) ktore obalime v platkoch slaninky a zopneme to sparatkami.Takto nachystane meso naukladame do jenskej misi vymastenej maslom..a dame pekne zapiect.Vyborne k takemuto mesku su americke zemiaky.Toto bol moj experiment ale velmi chutil:) |