
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
Vážení návštevníci,
reagovať na príspevky môžu iba registrovaní užívatelia. Vyplňte krátky registračný formulár a staňte sa naším členom.
Ak ste už u nás zaregistrovaní, prihláste sa prosím.
Tešíme sa na vás.
|
|
|
ZAVÁRANINY |
ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci)Kečup z Dlhej (kečupová omáčka)[ recept č. 16517 zo dňa 28.7.2009 ] ![]() POTREBNÉ PRÍSADY 4 kg rajčín, 6 väčších cibúľ, 6 paprík, 4 feferónky (nemusia byť), 3 - 4 dl octu, 10 polievkových lyžíc cukru, 1 polievková lyžica soli, 6 klinčekov, 10 zrniek nového korenia, 1 malá lyžička sladkej mletej papriky, 3 polievkové lyžice horčice. POSTUP PRÍPRAVY v obrázkovom postupe OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ![]() Rajčiny ošúpeme a spolu s ostatnou zeleninou pomelieme na mäsovom mlynčeku. Vložíme do hrnca a spolu s ostatnými prísadami uvaríme. Na foto je už uvarená zmes ![]() Potom zmes po častiach rozmixujeme na hladko. ![]() Prelejeme cez sitko do inej nádoby a vyhodíme zachytené zrnká z rajčín. ![]() Precedenú hmotu dáme opäť variť. Varíme do zhustnutia, prípadne môžeme zahustiť trochou škrobu rozmiešaným buď vo vode alebo v kečupe. ![]() Potom kečup - omáčku nalejeme do fliaš a dáme sterilizovať. Ja som sterilizovala 20 minút pri 100 stupňoch. Tento kečup - omáčka je vhodný na prípravu omáčky na špagety, mne chutí aj ako príloha k jedlám (manželovi nie). Ja som varila z polovičnej dávky, a mala som aj trošku menej rajčiniek, no i tak je omáčka chutná OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI |