
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
KURACIE MÄSO A HYDINA |
Adriana G. (adkap) ID 606 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) Zapekane kuracie maso s cukinou.[ recept č. 1649 zo dňa 20.6.2007 ] POTREBNÉ PRÍSADY Kuracie prsia, koreniny, Vitana Francuzska omacka, cukina. POSTUP PRÍPRAVY Kuracie prsia posolime, okorenime, ochutime susenym cesnakom rozlozime do zapekacej nadoby. Navrch nakrajame ocistenu cukinu ja ju krajam na hrubsie kolieska aj so supou ovegetujeme. Nechame chvilocku zapiect cca 10minut. V nadobe si rozmiesame Vitana Francusku omacku so smotanou a s trochou mlieka. Vylejeme na vrch a este 20min zapekame az kym nezacne byt povrch do zlatova. Podavame so zemiakovym pyre. Je to velmi rychle a chutovo velmi dobre. Nikto nemusi vediet ze ta uuuuzasna jemna omacka je zo sacku od Vitany ked sa vas budu pytat tak je to klasicky besamel s roznym korenim :)))) Zial fotku som nestihla urobit lebo sa to velmi rychlo zjedlo. Nevyhodou tohoto jedla je ze ho navarite a o chvilu uz mozete rozmyslat co budete varit ;) |