. .. .. .. .. .. .
. .

Domáce bagetky - RECEPT 16478

NÁZOV
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY

BEZMÄSITÉ JEDLÁ

ID 99302 | zobrazit další recepty

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 8 návštěvníkov)


Domáce bagetky


[ recept č. 16478 zo dňa  ]


Domáce bagetky


POTREBNÉ PRÍSADY

Tento recept mám z tohto minibazáru, je dobrý ked sa vám minie chlieb, alebo pečivo. Príprava je podľa mňa lahká a rýchla. Tak vám ho vrelo odporúčam. Potrebujeme: 0,5 kg hl. múka, 1 dcl olej (aj menej), 3 dcl mlieko, 3/4 kocky droždia, kl cukru, soľ, 1-2 kl vegeta, 2 kl oregano (nemusí byť), sézamové semienka...

POSTUP PRÍPRAVY

Mlieka, cukru a droždia si urobíme kvások. Do misky dáme múku, olej, soľ, vegetu, oregano a prilejeme hotový kvások. Dobre vymiesime a dáme na 3/4 hodinku kysnúť. Z vykysnutého cesta vytvarujeme malé bagetky, ktoré dáme na vymastený plech, potrieme rozšľahaným vajíčkom, posypeme sézamom, prípadne strúhaným syrom, ten až pred koncom pečenia a dáme piecť. Pečieme pribl. na 160 stupňoch 15-20 minút

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI

Najprv si urobíme cesto v mojom prípade tu je už vykysnuté
Urobíme si bagetky, ktoré dáme na vymastený plech
Potreme vajíčkom a posipeme sezamom
Tu sú hotové
Tu je typ na večeru ako si ich môžete urobiť


OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
<< Veterníky s vanilkovým krémom | Domáce bagetky | pudingové prekvapko >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Iveta S. (yvett) ID 11052 (1.9.2009, 21:02)
vyzerajú tak úžasne, že by som ochutnala aj pri tomto pokročilom čase, kedy už nejedávam (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y)
ODPOVEDAŤ
Lucia H. (Lea332) ID 99302 (3.9.2009, 18:12)
Mnamka (Y) (Y) my si ich robíme na večeru ked máme viacej času
ODPOVEDAŤ
LENKA K. (trippi) ID 79077 (1.9.2009, 20:41)
prave ich robim na veceru...nemala som oregano,tak som do nich dala kusok grilovacieho korenia a korenia na pizzu (jazyk) kraaaaaaaaaaaaasne vonaju a o chvilu budu hotove |:o) dufam,ze budu aj tak chutit,ako vonaju a vyzeraju (jidlo) potom napisem vysledok (K)
ODPOVEDAŤ
Lucia H. (Lea332) ID 99302 (3.9.2009, 18:12)
Dobre som zvedavá (Y) (Y) (Y)
ODPOVEDAŤ
LENKA K. (trippi) ID 79077 (24.9.2009, 14:03)
no,v prvom rade sa musim podakovat sa eňo-ňuňo receptík :D a podalsie ta musim zbuzerovat,lebo koli tvojmu receptu ich musim robit kazdy druhy den z trojitej davky.... (6) :-D :-D :-D :-D
ODPOVEDAŤ
Lucia H. (Lea332) ID 99302 (25.9.2009, 10:16)
Ja viem je to návikové, ale čo už musíme mať nejaké zlozviky :-) :-) :-)
ODPOVEDAŤ
LENKA K. (trippi) ID 79077 (8.1.2010, 19:17)
ja som si ich ale uz trosku prilepsila a nechavam ich kysnut pol hodiny este na plechu...Ak dam do nich 2-3 roztlacene struciky cesnaku,alebo ich naplnim kecupom ,suchou salamou a syrom,daju sa jest aj ciste a musim povedat,ze manzel sa na nich ide zabit.... :-p (facky)
ODPOVEDAŤ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu