. .. .. .. .. .. .
. .

Pečené prasiatko s postupom - RECEPT 16417

NÁZOV
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY

TORTY

ID 42443 | zobrazit další recepty

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 9 návštěvníkov)


Pečené prasiatko s postupom


[ recept č. 16417 zo dňa  ]


Pečené prasiatko s postupom


POTREBNÉ PRÍSADY

korpus, krém, wi

POSTUP PRÍPRAVY

v obrázkoch

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI

korpus naplníme
nožíkom si naznačíme tvar
obrežeme...ak náhodou sa nám šmikne a zarežeme zle,tak nevadí...nakoniec doplácame punčovinou
punčovinou dotvarujeme konečný stav..tu to síce vyzerá všelijak,ale nenechajte sa odradiť
punčovinou naplácané prasiatko necháme zatuhnúť a potom potrieme maslovopudingovým krémom...v chladničke ho necháme odpočívať ,aby bolo pekne tuhé
pekne tuhé prasiatko pripravíme na okožovanie...wi,alebo marcipán rozvaľkáme na mega plát a zakryjeme ním potencionálne prasa...doporučujem robiť bez asistencie detí...z asistenciou sa dožijete komentárov podobného razenia: mamííí a to je čo? mutant? strašidlo? potkan po zabití atď...
prasiatko -kačku zbavíme zvyšku "kože" orežeme pri kraji...povrch vytvarujeme,naznačíme chrbát, zadok, nohy a čumáčik
v poháriku ( pokilaľ možno v nerozbitnom) nariedime kakao, červenú a oranžovú gelovku svetlým alkoholom a hor sa ide sa piecť!!! no maľovať...maľujeme pokiaľ možno to prasa anie seba a nerozbíjame pritom štamperlíky!! pre lepší vzhľad to nerobíme štetcom,ale čistou hubkou..môže byť aj tá jemná na riad...štetcom iba dotrieme kam sa nedostaneme
no a tu ho máme...zmaľované pod obraz
a tu ho naservírujeme aj s oblohou...dobrú chuť


OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
<< Ružová tortička | Pečené prasiatko s postupom | Svadobná >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Tatiana V. (snicla007) ID 84953 (2.2.2010, 16:32)
Nádherné tortičky.Prečo nemáme všetci také šikovné ruky?Nazbierala som odvahu po minulom omyle a idem zas do toho.Marcipán sa mi totiž na tortičke pekne rozmočil,môže to byť tým že som dala plnku mascarpone?Už som si od Vás vytlačila recept na citronový korpus.Len teraz rozmýšlam akú plnku? neporadili by ste mi aj s receptíkom?čo je vlastne wi? nejaký druh marcipánu? :'(
ODPOVEDAŤ
Gabika K. (Aderiarleen) ID 42443 (3.2.2010, 9:50)
Táni wi je hotová poťahová hmota, je úžasná na poťahovanie aj na figúrky.
Mascarpone je vlhká plnka s veľkým obsahom vodu a preto sa marcoš roztopil...ja potieram maslovopudingovým krémom.
Na citrónový korpus dávam zväčša ovocné jogurové,alebo tvarohové plnky...kľudne môžu byť aj šľahačkové so želatínou,len je potrebné aby dobre plnka zatuhla a potom ju potrieť tým maslovým krémom...vtedy sa poťah nerozmočí.G
ODPOVEDAŤ
Marika S. (finka) ID 64179 (2.8.2009, 15:40)
:-o :-o :-o úžasné (Y)
ODPOVEDAŤ
Renáta M. (Remik) ID 49445 (2.8.2009, 14:37)
Gabika, chcela by som sa opýtať, keď dám na tortu maslový krém, cukrík. poťah. Nenavlhne (cukrík. poťah) v chladničke napr. do druhého dňa? Renata
ODPOVEDAŤ
Eva N. (torticka) ID 66510 (27.7.2009, 12:14)
Parádne prasiatko a ten humorný komentár k obrázkovému postupu je PERFEKTNÝ...človek má až sto chutí upiecť niečo také, netradičné... :-) :-) ;-) ;-) (^) (^) (^) (^) (clamp) (clamp) (clamp)
ODPOVEDAŤ
Eva K. (evik29) ID 31725 (27.7.2009, 10:55)
je úúúúžasné (Y) (Y) (Y)
ODPOVEDAŤ
Gabika K. (Aderiarleen) ID 42443 (26.7.2009, 21:26)
dievčence ďakujem...k tým krémom...ja plním do vnútra zväčša parížskym šľahačkovým krémom,ale povrch potieram maslovopudingovým
ODPOVEDAŤ
marianna c. (marianka28) ID 76336 (25.7.2009, 22:36)
suprovééééé (Y) (Y) (Y) |:o) |:o) |:o)
ODPOVEDAŤ
Renáta M. (Remik) ID 49445 (25.7.2009, 14:38)
Gabika, to je ale nádhera. Ja sa chcem tiež pokúsiť o upečenie torty pre môjho synčeka k 2 narodeninám, Dnes sme spolu pozerali torty a keď uvidel u Vás v obrázkoch autíčko tak bol unesený. Neviem ako to síce dopadne u mňa, pretože ja som ešte takéto torty nerobila. Vyskúšala som poťahovať tortu (klobúk) s cukríkmi a klasickou potravinárskou farbou, ale vrchnú (poslednú) vrstvu som spravila zo šľahačky a tá začala na druhý deň presakovať cez cukrík. poťah. Ste veľmi šikovná a Vaše tortičky sú na (Y) Renata
ODPOVEDAŤ
Renáta M. (Remik) ID 49445 (26.7.2009, 23:01)
Ďakujem za radu. Chcela som sa Ťa ešte opýtať či gélové farby používaš pri nanášaní (štetcom) alebo ich dávaš do poťahovacej hmoty. Ďakujem
ODPOVEDAŤ
Jana D. (Jella) ID 42074, mimibazar.sk/jella (26.7.2009, 9:04)
Ahojcek,slahackove kremy nie su dobre pod potahovacie hmoty,pouzivaj aspon tam maslove kremy. (L)
ODPOVEDAŤ
Martina M. (Tinuša) ID 10023 (25.7.2009, 8:31)
(Y) ;-)
ODPOVEDAŤ
Gabika K. (Aderiarleen) ID 42443 (25.7.2009, 8:35)
Tinka vďaka (F) (F)
ODPOVEDAŤ
Ivka V. (iviatko) ID 262, mimibazar.sk/iviatko (24.7.2009, 22:08)
8o| 8o| 8o| 8o| uzasne
gabika, svokra si chce dat upiect tortu na 50tku, ja ale netusim aku 8-| overenu mam z mramoroveho korpusu +bananova plnka+ ten potah z cukrikov... ale uz brazdim netom par dni, neviem ako ma vyzerat 8-| neporadis nieco? take jednoduche, lebo ja som lava na ozdobovanie ;-)
ODPOVEDAŤ
Gabika K. (Aderiarleen) ID 42443 (25.7.2009, 8:34)
Ahoj Ivka...pekne ďakujem za pochvalu...a kk tej tortičke pre svokru...čo keby si skúsila srdiečko? Nie take to obyčajné,ale plastické...mám u seba v receptoch....upečieš srdce v obyč srdcovej forme...naplníš a potom trochu orežeš vrch do obla...orezky popuč s trochou krému a ak máš málo pridaj piškóty pomleté a touto hmotou dotvaruj vrch srdca aby bol pekne obly...poriadne vrch natri krémom,aby si mala hladký povrch a potiahni...tu stačí pár kvietkov,alebo mašlička a je to pekné
www.tortolandia.blogspot.com
ODPOVEDAŤ
Ivka V. (iviatko) ID 262, mimibazar.sk/iviatko (25.7.2009, 22:43)
(Y) (Y) (Y) (Y) (Y) vynikos napad, velka vdaka
ODPOVEDAŤ
dada t. (cica-mica) ID 102843 (24.7.2009, 21:15)
krasna torticka..gabika...odkial ty beres inspiraciu??klobuk dole pred tebov.. (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp)
ODPOVEDAŤ
Gabika K. (Aderiarleen) ID 42443 (25.7.2009, 8:30)
dadka ďakujem (F) a inšpirácie je všade veľa, len treba pozerať a hľadať a potom skúšať či sa dá aj upiecť a vymodelovať (L)
ODPOVEDAŤ
Darina B. (danda3) ID 104195 (24.7.2009, 20:19)
No, ja bravčovinu nemusím, ale touto by som nepohrdla. Úžasné!!!!! :-D
ODPOVEDAŤ
Gabika K. (Aderiarleen) ID 42443 (25.7.2009, 8:28)
Darinka ďakujem pekne (F)
ODPOVEDAŤ
Darina R. (dadulka19) ID 8655, mimibazar.sk/dadulka19 (24.7.2009, 20:05)
waaaaaaaaau,supeeeeeeeeeer (clamp) (clamp) (clamp)
ODPOVEDAŤ
Andrea K. (lolek) ID 71360 (24.7.2009, 19:37)
Gabika,tak mať nápad je jedna vec,ale ten nápad dotiahnuť do takejto krásy,to je UMENIE. No a ešte mať aj tak vtipný návod,no paráda. Krásna prácička Gabika.
ODPOVEDAŤ
Lubica L. (lubica007) ID 19881 (24.7.2009, 19:28)
super komentar.......viem si zivo predstavit ako to u vas vyzeralo ;-) ;-) ;-)
ODPOVEDAŤ
Gabika K. (Aderiarleen) ID 42443 (24.7.2009, 19:35)
no ľubka...ešte som nenapísala,že sa mi podarilo rozbiť nielen ten štamperlík,ale ja tanier...nooo keď še dari tak še dari ;-) (H)
ODPOVEDAŤ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu