
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
MÚČNIKY, POHÁRE |
Miriam Š. (happyMia) ID 26271 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci) Skaramelizované oriešky - vhodné ako ozdoba pohárov, toriet.[ recept č. 16145 zo dňa 13.7.2009 ] ![]() POTREBNÉ PRÍSADY Vlašské orechy, maslo, práškový cukor POSTUP PRÍPRAVY Nakrájané vlašské oriešky si opražíme asi 2 minútky najprv na suchej teflónovej panvici, potom pridáme 1 PL masla a 1-2 PL práškového cukru. Ten sa rozpustí, skaramelizuje a obalí oriešky. Necháme vychladnúť a ak treba, rozdrvíme ich - ja ich drvím dnom skleneného pohára. Takýmito chrumkavými skladkými orieškami môžeme posypať akýkoľvek ovocný alebo pudingový pohár, prípadne aj tortu alebo zákusok. |
![]() | melania l. (lararuby) ID 130989 (1.3.2010, 21:40) |
No vidíš a ja kupujem krokant ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | Renáta I. (Dobrota) ID 41578 (13.7.2009, 20:28) |
Robievam - je to naozaj výborné ![]() ![]() ![]() ![]() Možno malá pripomienka z praxe: je lepšie použiť ich na múčniky, ktoré sú určené k rýchlej spotrebe, lebo pri dlhom skladovaní majú tendenciu zvlhnúť a strácajú svoju chrumkavosť.. Inak, super aj na zmrzku - a zrazu sa nudné obyčo zmení na super dezert ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | Martina P. (Mata406) ID 48300 (13.7.2009, 20:05) |
![]() ![]() ![]() |
|
ODPOVEDAŤnahlásiť |