
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
Vážení návštevníci,
reagovať na príspevky môžu iba registrovaní užívatelia. Vyplňte krátky registračný formulár a staňte sa naším členom.
Ak ste už u nás zaregistrovaní, prihláste sa prosím.
Tešíme sa na vás.
RYŽA A CESTOVINY |
silvia v. (sivika11) ID 15302 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 4 návštěvníci) CESTOVINY S PARADAJKOVOU OMACKOU[ recept č. 1604 zo dňa 12.6.2007 ] POTREBNÉ PRÍSADY cestoviny - najlepsie vrtlulky omacka: paradajkove pyre, sol, cierne korenie, zopar strucikov cesnaku, majoranku alebo oregano, petrzlenova vnat, cibula, maso - akekolvek masko, co zostane z obeda /moze byt aj slanina, udene maso alebo salama/ tvrdy syr POSTUP PRÍPRAVY na olivovom oleji spenime cibulku a pridame masko, osolime a okorenime. nechame vsetko oprazit a pridame prelisovany pretlak a majoranku alebo oregano /iba malinku stipku/, do zmesi dame petrzlenovu vnat a nechame prevriet. takto pripravenou omackou prelejeme cestoviny a posypeme struhanym tvrdym syrom ps: namiesto maska mozeme pridat huby |