
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
NÁTIERKY |
Michaela V. (Michaela79) ID 3524 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 7 návštěvníkov) Slonie žrádlo[ recept č. 1600 zo dňa 12.6.2007 ] POTREBNÉ PRÍSADY 2lyžice oleja, 2lyžice horčice, 1lyžica kečupu , - túto zmes zohrejeme v panvičke,alebo hrnčeku,premiešame a necháme vychladnúť, 500g (300g) jemného salámu , 1 cibuľa , 1/2 lyžičky chilli , trochu soli , 2majolky (1majolka) , *ja dávam aj na zjemnenie chuti kyslú smotanu ,ale to je čisto na vás či si to aj vy skúsite trošku zjemniť POSTUP PRÍPRAVY Jemnú salámu nastrúhame nahrubo na strúhadle a pridáme vychladnutú zmes,najemno nakrájanú cibuľu,trochu soli (podľa chuti),pol lyžičky chilli a majolku (podľa množstva salámy).Všetko dobre premiešame a vložíme do chladničky schladiť. * no a ja nakoniec pridávam ešte kyslú smotanu,ale treba odhadnúť koľko toho tam dávate,aby to nebolo príliš riedke.Ja dávam menej majolky a teda tú smotanu. Prajem Vám dobrú chuť |
![]() | Erika Dirdová (serafina) ID 16771 (13.6.2007, 11:56) |
Ano ,aj Ja to robievam stále ,a zvinkňem si dávať ako na raňajky alebo aj na rýchlu večeru! Gratulujem,Bomba!! ![]() ![]() ![]() |
|
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | ![]() | Michaela V. (Michaela79) ID 3524, mimibazar.sk/michaela79 (17.6.2007, 23:18) |
Ďakujem a som rada,že som našla spriaznené duše k tomuto jedlu,lebo je fakt SUPEEERRR: ![]() |
||
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | Jana C. (Naja) ID 3566, mimibazar.sk/najaa (13.6.2007, 11:38) |
Tak toto u nás doma milujeme.Je to ![]() ![]() ![]() |
|
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | ![]() | Michaela V. (Michaela79) ID 3524, mimibazar.sk/michaela79 (17.6.2007, 23:19) |
je to naozaj MŇAM aj my to veľmi milujeme ![]() |
||
ODPOVEDAŤnahlásiť |