. .. .. .. .. .. .
. .

Párkovo-zeleninové ražniči - RECEPT 15972

Adriana B. (Aďka27) ID 32431
.
Oblasť: Brezno
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 15.1.2008
Naposledy: 13.10.2014 22:10
Aktualizácia: 1.4.2011 10:18
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 77
RODINNÉ FOTOGRAFIE 115
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 8
RECEPTY 180
NÁVODY 0

CHUŤOVKY

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 12 návštěvníkov)


Párkovo-zeleninové ražniči


[ recept č. 15972 zo dňa  ]


Párkovo-zeleninové ražniči


POTREBNÉ PRÍSADY

podľa potreby a chuti - obyčajné párky, paprika, paradajky, cibuľa, klobása, tvrdý syr, špajle (ihly)

POSTUP PRÍPRAVY

***

OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI


Nakrájame si zeleninu, klobásu /nemusí byť/ a syr na menšie kúsky, cibuľu na kolieska (ospravedlňujem sa, zabudla som ju odfotiť)


párky nakrojíme /neprekrojiť úplne/ asi na šírku ½ cm,


na koniec párka zasunieme špajľu,medzi jednotlivé otvory vkladáme jednotlivé kúsky, napr. klobásu /ja som použila trvanlivú/ a zároveň zasúvame špajľu, aby to držalo pokope , zeleninu, syr, v akomkoľvek poradí. Ak chcete, môžete si párky nakrájať na kolieska a tak ponapichovať jednotlivé kúsky zvlášť, my sme si zopár urobili aj také. Ale tie len nakrojené sú viac šťavnatejšie.


ja používam miesto ihiel tieto so zastrúhaným špicom, sú výborné,


Uložíme na plech a pečieme pri teplote 190° C cca 15-20 min,


aby boli párky zvrchu upečené dochrumkava.


Po upečení si môžete do výpeku položiť kúsky pečiva a nechať chvíľku postáť už vo vypnutej rúre. Jednotlivé kúsky ražniči môžete zabaliť aj do alobalu a na grilovačke šupnúť do pahreby, alebo ugrilovať na rošte. Podávame s pečivom, zeleninou, alebo aj dresingom. *Dobrú chuť*



OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI
<< Letná hubová polievka | Párkovo-zeleninové ražniči | Zeleninová s karfiolom a haluškami >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Helena B. (hela2) ID 37749 (23.7.2009, 8:30)
:-) zaujímavý nápad :-) (Y) (Y) taká rýchlovka (clamp) určite vyskúšam. Adrika si (Y) (Y) (Y) kuchárka a aj cukrárka
ODPOVEDAŤ
Adriana B. (Aďka27) ID 32431 (23.7.2009, 9:23)
Helenka [A], veľmi pekne ďakujem za krásne slová, veľmi si to vážim (F) (F) (F) Budem len rada, keď to skúsiš, ja si pamätám, keď to naši robievali na dovolenke aj v alobale v pahrebe, medzi párky šla cibuľa, klobása a slanina, k tomu sme mali kopec čerstvej zeleniny, len ja som si to potom už vo svojej kuchyni ešte doplnila o zeleninu a syr a v rúre je to raz-dva :-) Helenka, želám krásne dníčky (plaz) (leto) (hello) (L) (L) (L)
ODPOVEDAŤ
beata s. (kristina82) ID 47078 (22.7.2009, 7:49)
plech netreba vymastiť?
ODPOVEDAŤ
Adriana B. (Aďka27) ID 32431 (23.7.2009, 8:13)
Beatka, mrzí ma, ak odpovedám neskoro, ale plech netreba vymazávať, párky pustia šťavu, úplne to postačí (D) Pekný dník želám (L) (hello)
ODPOVEDAŤ
Mária M. (likavka) ID 53375 (9.7.2009, 6:33)
Vyborny napad-odskusam (Y) :-p
ODPOVEDAŤ
Adriana B. (Aďka27) ID 32431 (9.7.2009, 22:22)
Majka, šťavnaté, rýchlo spravené a ešte rýchlejšie zjedené ;-) Ďakujem, budem rada, keď mi dáš vedieť, či chutilo, nazdravie (D) (L) (L) (L)
ODPOVEDAŤ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu