
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
|
|
CHUŤOVKY |
ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 12 návštěvníkov)Párkovo-zeleninové ražniči[ recept č. 15972 zo dňa 7.7.2009 ] ![]() POTREBNÉ PRÍSADY podľa potreby a chuti - obyčajné párky, paprika, paradajky, cibuľa, klobása, tvrdý syr, špajle (ihly) POSTUP PRÍPRAVY *** OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ![]() Nakrájame si zeleninu, klobásu /nemusí byť/ a syr na menšie kúsky, cibuľu na kolieska (ospravedlňujem sa, zabudla som ju odfotiť) ![]() párky nakrojíme /neprekrojiť úplne/ asi na šírku ½ cm, ![]() na koniec párka zasunieme špajľu,medzi jednotlivé otvory vkladáme jednotlivé kúsky, napr. klobásu /ja som použila trvanlivú/ a zároveň zasúvame špajľu, aby to držalo pokope , zeleninu, syr, v akomkoľvek poradí. Ak chcete, môžete si párky nakrájať na kolieska a tak ponapichovať jednotlivé kúsky zvlášť, my sme si zopár urobili aj také. Ale tie len nakrojené sú viac šťavnatejšie. ![]() ja používam miesto ihiel tieto so zastrúhaným špicom, sú výborné, ![]() Uložíme na plech a pečieme pri teplote 190° C cca 15-20 min, ![]() aby boli párky zvrchu upečené dochrumkava. ![]() Po upečení si môžete do výpeku položiť kúsky pečiva a nechať chvíľku postáť už vo vypnutej rúre. Jednotlivé kúsky ražniči môžete zabaliť aj do alobalu a na grilovačke šupnúť do pahreby, alebo ugrilovať na rošte. Podávame s pečivom, zeleninou, alebo aj dresingom. *Dobrú chuť* OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI |
![]() | Helena B. (hela2) ID 37749 (23.7.2009, 8:30) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | ![]() | Adriana B. (Aďka27) ID 32431 (23.7.2009, 9:23) |
Helenka ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
ODPOVEDAŤnahlásiť |
beata s. (kristina82) ID 47078 (22.7.2009, 7:49) |
plech netreba vymastiť? |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | ![]() | Adriana B. (Aďka27) ID 32431 (23.7.2009, 8:13) |
Beatka, mrzí ma, ak odpovedám neskoro, ale plech netreba vymazávať, párky pustia šťavu, úplne to postačí ![]() ![]() ![]() |
||
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | Mária M. (likavka) ID 53375 (9.7.2009, 6:33) |
Vyborny napad-odskusam ![]() ![]() |
|
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | ![]() | Adriana B. (Aďka27) ID 32431 (9.7.2009, 22:22) |
Majka, šťavnaté, rýchlo spravené a ešte rýchlejšie zjedené ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
ODPOVEDAŤnahlásiť |