končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
CHUŤOVKY |
Adriana B. (Aďka27) ID 32431 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 12 návštěvníkov) Párkovo-zeleninové ražniči[ recept č. 15972 zo dňa 7.7.2009 ] POTREBNÉ PRÍSADY podľa potreby a chuti - obyčajné párky, paprika, paradajky, cibuľa, klobása, tvrdý syr, špajle (ihly) POSTUP PRÍPRAVY *** OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI Nakrájame si zeleninu, klobásu /nemusí byť/ a syr na menšie kúsky, cibuľu na kolieska (ospravedlňujem sa, zabudla som ju odfotiť) párky nakrojíme /neprekrojiť úplne/ asi na šírku ½ cm, na koniec párka zasunieme špajľu,medzi jednotlivé otvory vkladáme jednotlivé kúsky, napr. klobásu /ja som použila trvanlivú/ a zároveň zasúvame špajľu, aby to držalo pokope , zeleninu, syr, v akomkoľvek poradí. Ak chcete, môžete si párky nakrájať na kolieska a tak ponapichovať jednotlivé kúsky zvlášť, my sme si zopár urobili aj také. Ale tie len nakrojené sú viac šťavnatejšie. ja používam miesto ihiel tieto so zastrúhaným špicom, sú výborné, Uložíme na plech a pečieme pri teplote 190° C cca 15-20 min, aby boli párky zvrchu upečené dochrumkava. Po upečení si môžete do výpeku položiť kúsky pečiva a nechať chvíľku postáť už vo vypnutej rúre. Jednotlivé kúsky ražniči môžete zabaliť aj do alobalu a na grilovačke šupnúť do pahreby, alebo ugrilovať na rošte. Podávame s pečivom, zeleninou, alebo aj dresingom. *Dobrú chuť* OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI |
Helena B. (hela2) ID 37749 (23.7.2009, 8:30) | |
zaujímavý nápad taká rýchlovka určite vyskúšam. Adrika si kuchárka a aj cukrárka | |
ODPOVEDAŤ |
Adriana B. (Aďka27) ID 32431 (23.7.2009, 9:23) | ||
Helenka , veľmi pekne ďakujem za krásne slová, veľmi si to vážim Budem len rada, keď to skúsiš, ja si pamätám, keď to naši robievali na dovolenke aj v alobale v pahrebe, medzi párky šla cibuľa, klobása a slanina, k tomu sme mali kopec čerstvej zeleniny, len ja som si to potom už vo svojej kuchyni ešte doplnila o zeleninu a syr a v rúre je to raz-dva Helenka, želám krásne dníčky | ||
ODPOVEDAŤ |
beata s. (kristina82) ID 47078 (22.7.2009, 7:49) |
plech netreba vymastiť? |
ODPOVEDAŤ |
Adriana B. (Aďka27) ID 32431 (23.7.2009, 8:13) | ||
Beatka, mrzí ma, ak odpovedám neskoro, ale plech netreba vymazávať, párky pustia šťavu, úplne to postačí Pekný dník želám | ||
ODPOVEDAŤ |
Mária M. (likavka) ID 53375 (9.7.2009, 6:33) | |
Vyborny napad-odskusam | |
ODPOVEDAŤ |
Adriana B. (Aďka27) ID 32431 (9.7.2009, 22:22) | ||
Majka, šťavnaté, rýchlo spravené a ešte rýchlejšie zjedené Ďakujem, budem rada, keď mi dáš vedieť, či chutilo, nazdravie | ||
ODPOVEDAŤ |