
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
BEZMÄSITÉ JEDLÁ |
Denisa T. (Asined) ID 1681 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci) Pečená paprika[ recept č. 1581 zo dňa 10.6.2007 ] POTREBNÉ PRÍSADY 12 ks hrubostennej papriky (môže byť aj štipľavá, kto ako má rád), soľ, ocot, 5-6 strúčikov cesnaku, olej POSTUP PRÍPRAVY Papriku umyjeme, osušíme a dáme na suchý plech. Dáme piecť do rúry. Ja dávam tak na 180-200C. Občas ju pozrieme a otočíme, aby bola opečená z každej strany. Trvá to tak max 20 - 25 minút. Papriku po upečení necháme na plechu a prehodíme cez ne utierku. Toto je dôležitý krok. Po 15 min. by mala byť sparená a mala by sa dať dobre šúpať. Ošúpeme z nej takú tú šupku. Pripravíme si misu s olejom (asi tak 1 dcl) a každú posolíme a vkladáme do misy. Na záver pridáme ocot (pofŕkame, kto má ako rád) a pridáme prelisovaný cesnak. Dáme uležať do chladničky. Podávame s dobrým mäkkým chlebíkom. Prajem Vám dobrú chuť k tomuto výbornému letnému osvieženiu. Apropo, je to výborné aj pre tých, ktorým je paprika ťažká na žalúdok, ručím za to, že táto nebude. |