. .. .. .. .. .. .
. .

Vážení návštevníci,
reagovať na príspevky môžu iba registrovaní užívatelia. Vyplňte krátky registračný formulár a staňte sa naším členom.
Ak ste už u nás zaregistrovaní, prihláste sa prosím.

Tešíme sa na vás.

*♥*Tvarohové bagety*♥* - RECEPT 15772

NÁZOV
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY

DOMÁCE PEKÁRNE

ID 32120 | zobrazit další recepty

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 4 návštěvníci)


*♥*Tvarohové bagety*♥*


[ recept č. 15772 zo dňa  ]


*♥*Tvarohové bagety*♥*


POTREBNÉ PRÍSADY

500 g hladkej múky, 250 g tvarohu, (ja som dala iba 125 g) 1 PL olivového oleja, 1 PL octu, 250 ml vody, 25 g čerstvých kvasníc, 1 kopcovitá PL cukru, 1,5 čL soli. Na posypanie - sezam, slnečnica, ľan, hrubozrnná soľ

POSTUP PRÍPRAVY

Do oekárne dáme najprv tekuté prísady, potom múku a ďalšie sypké prísady a do stredu kvsnice. Nastavíme program cesto. Vykysnuté cesto vyklopíme na pomúčenú dosku a rozdelíme ho na 4 časti. Každú rozvaľkáme a stočíme do šulca. Dáme ich na plech s papierom NP, nožom urobíme šikmé zárezy a necháme kysnúť ešte 20 - 30 minút. Potom ich potrieme slanou vodou a posypeme semienkami. Dáme ich piecť do rúry predohriatej na 180°C a na spodok rúry dáme pekáč naplnený vodou. Pečieme 25 minút.

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI

Cesto rozdelíme na 4 časti, sformujeme šulce, nakrojíme šikmými zárezmi a dáme kysnúť 20 - 30 minút.
Potom ich potrieme slanou vodou a posypeme semienkami a hrobozrnnou soľou.
Dáme ich piecť do rúry predohriatej na 180°C a na spodok rúry dáme pekáč naplnený vodou. Pečieme 25 minút. (Štvrtá bageta dostala nohy hneď po vybratí z rúry :-) kamoška sa ponáhľala stihnúť posledný bus MHDéčky a horúcu bagetu si niesla len tak v servítke a alobale :-) )
Takto vyzerajú v reze


OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
<< pokus o čoko hmotu | *♥*Tvarohové bagety*♥* | Kuracie prsia plnené zelerom na medových jablkách >>
nahlásiť
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Věra N. (Věra N.) ID 75068 (21.1.2011, 9:24)
V receptu mě zaujal tvaroh, že nebudou bagety tak suché. Pak zase, že jsou ještě lepší bez tvarohu, tak nevím. *-) *-)
ODPOVEDAŤnahlásiť
kristína s. (nigina) ID 32120 (27.1.2011, 23:50)
Tieto tvarohové bagety veľmi chutili našej návšteve. Nám v podstate tiež, ale potom som robila ďalšie (bez tvarohu) a tie nám chutili oveľa viac... tiež ich mám v receptoch. Naši známi si teraz tieto bagety stále pečú a nedajú na ne dopustiť. Dokonca do nich pridávajú ešte šunku alebo olivy.
ODPOVEDAŤnahlásiť
Iveta S. (yvett) ID 11052 (30.6.2009, 18:11)
vyzerajú super (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y)
ODPOVEDAŤnahlásiť
kristína s. (nigina) ID 32120 (upravené 30.6.2009, 23:12)
:-) Ďakujem, yvett, bolo treba použiť minulý čas :-D už len boli. Ale dnes som piekla zasa. No nedala som do nich tvaroh. ;-) A tie sú ešte lepšie. A pritom strašne jednoduché |:o) Veď vyskúšajte (Y) (F)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Reklama | Podmienky pre používanie služby Mimibazar | Desatoro | Logo Overený obchodník | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Osobné údaje | Kontakt
Jednotné kontaktné miesta / Single Points of Contact | Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky používania služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Cookies | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra | Povinne zverejňované informácie

© 2001–2025 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s.
se sídlem náměstí Marie Schmolkové 3493/1, 100 00 Praha 10, IČO: 02346826, zapsaná v OR, sp.zn. B 19490 a dodávatelia obsahu